OVO JE ZGROŽAVAJUĆA ISTINA O MIRISU KINESKE ROBE: Svima je ODBOJAN, a niste znali da se OVO KRIJE IZA SVEGA
Kinezi, Foto: Filip Plavčić

paŽnja

OVO JE ZGROŽAVAJUĆA ISTINA O MIRISU KINESKE ROBE: Svima je ODBOJAN, a niste znali da se OVO KRIJE IZA SVEGA

Evo kako ukloniti miris kineske robe u nekoliko jednostavnih koraka

Objavljeno: 11:31h

Danas mnogi ljudi naručuju ili kupuju razne stvari iz Kine. Međutim, takve kupovine imaju jednu zajedničku stvar - neprijatan miris. Miris je toliko jak da je nemoguće koristiti kupljenu odeću.

Postoje dva rešenja za uklanjanje mirisa kineske robe: da takvu robu ne kupujete ili da je osvežite i date joj prijatniji miris.

U nastavku će biti objašnjeno kako to možete učiniti.

Razlog za takve karakteristike gotovo svih kineskih proizvoda je verovatno uvek isti, odnosno nemogući uslovi i kapaciteti koji se koriste za proizvodnju materijala.

Upijaju različite mirise svih pojedinačnih komponenti proizvodne tehnologije.

kinezi
foto: Nebojša Mandić

Najvažnije je da definišete šta čini taj odvratni miris. Torbe su takođe često smrdljive, unutra ili bilo gde. Dječije igračke imaju plastični miris, a svi gumeni umetci gotovo uvijek mirišu.

Na osnovu činjenice da imaju neprijatan miris, morate odabrati i najefikasnije sredstvo. Širok spektar proizvoda može eliminisati jake mirise. Evo kako da uklonite miris kineske robe iz cipela.

Stavite malo sode bikarbone u unutrašnjost patika ili cipela i ostavite preko noći ili dok soda ne "upije" neprijatne mirise iz unutrašnjosti patika. Soda bikarbona gde god da je posuta smanjiće miris kineske robe.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.