DOK JE GLEDAO TV IZ SOBE JE ZAČUO ČUDAN GLAS: To mu se ne dešava PRVI PUT (VIDEO)
Hodnik, Foto: Printscreen Reddit/juarec0201

"često nas oponaša"

DOK JE GLEDAO TV IZ SOBE JE ZAČUO ČUDAN GLAS: To mu se ne dešava PRVI PUT (VIDEO)

Tvrdi da se tako nešto redovno događa

Objavljeno: 19:48h

Korisnik društvene mreže Reddit nadimka Juarec0201 podelio je jezivo iskustvo iz kuće u kojoj živi. Naime, nedavno je njegov otac želeo da snimi njihovog kućnog ljubimca kako juri za lopticom, ali je uspeo da uhvati glas koji je dozivao majku.

Taj glas oponašao je njegovog mlađeg brata, tvrdi taj korisnik, a uz objavu je naveo i sledeće detalje:

– Trudim se da se ne osvrćem previše, imam osećaj kao da pažnja još više privlači tu energiju. Što god da je to bilo, imam osećaj da nije prijateljski raspoloženo prema mojoj porodici, a često nas oponaša ili čini čudne stvari – naveo je on.

– Ta energija prisutna je u kući oduvek, osećaju je i ljudi koji nam dolaze u goste. Kada sam bio mali, skidala je s mene ćebad dok bih spavao, a iz hodnika je često dopiralo šaputanje – dodaje ovaj korisnik.

On ističe da bi voleo da čuje neko naučno objašnjenje ove pojave, a dodaje da su i njegove majka i sestra doživele takođe nešto užasavajuće, kao da je neko jecao pored njih, i to vrlo glasno.

– U trenutku kada je nastao video, tata je bio sam u kući i gledao TV. Nijedan drugi aparat nije bio u pogonu, naprosto nemam objašnjenje šta je još moglo da stvori privid glasa moga brata – zaključio je on.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.