ODBILA BRAK KOJI SU JOJ RODITELJI UGOVORILI: Par godina kasnije desio se PREOKRET, postao je njena VELIKA LJUBAV
Tuga, Foto: Profimedia

neverovatno

ODBILA BRAK KOJI SU JOJ RODITELJI UGOVORILI: Par godina kasnije desio se PREOKRET, postao je njena VELIKA LJUBAV

Indijska influenserka otkrila je pratiocima na toj društvenoj mreži svoju neverovatnu ljubavnu priču

Objavljeno:

Odabrati pravog partnera za život oduvek je bilo izuzetno teško, pa i ne čudi što se tradicija ugovorenih brakova u mnogim zemljama sveta, naročito na Istoku, zadržala i do danas.

Iako sa ove tačke gledišta to izgleda kao uskraćivanje prava na sopstveni izbor, mnogi budući mladenci zaista ulaze u bračnu zajednicu po volji svojih roditelja, što se u nekim slučajevima kasnije ispostavljalo kao dobra opcija. Međutim, jedna Indijka, koja je svoje iskustvo podelila na TikToku, čvrsto je verovala kako njeni roditelji greše 2017. godine pri izboru njenog budućeg partnera, te se drznula da jednostavno odbije želju mame i tate.

tuga, žena, tužna žena
foto: Profimedia

Međutim, tu se njena više nego interesantna priča nije završila. Naime, kroz nekoliko godina ona je zapravo otkrila da je istog potencijalnog mladoženju na kraju sama izabrala za sebe.

U TikTok snimku koji je influenserka Proma objavila na svom nalogu, ona je otkrila kako je muškarac kog je odbila pre nekoliko godina postao njena velika ljubav. Naime, ona ga je kasnije upoznala preko aplikacije za upoznavanje i zaljubili su se bukvalno preko noći. Ubrzo su rešili da ljubav krunišu brakom.

- Savršen primer da ono što ti je suđeno dolazi tebi, čak i kada se najmanje nadaš -

- Ovo znači da ne možeš pobeći od svoje sudbine -

- Primer prave osobe, ali u pogrešno vreme -

Mnogi su istakli kako je u Prominom slučaju sigurno sudbina umešala prste, dok je bilo i onih koji su komentarisali kako joj je jednostavno taj muškarac bio srodna duša ali da možda nije bilo njihovo vreme onda kada su mame i tate to zamislile.

Inače, u snimcima koje poznata indijska Tiktokerka objavljuje, vidi se kako ona uživa sa svojim sadašnjim suprugom, sa kojim često i vežba, pa zajedničko vreme provode u teretani.

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.