UPOZNALA JE DEČKA, A ONDA JE UKUCALA NJEGOVO IME NA GUGLU: Zbog onoga što je videla SLEDILA SE U MESTU
Devojka koja leži, Foto: Printscreen/TikTok/shainashainashainashaina

majko mila

UPOZNALA JE DEČKA, A ONDA JE UKUCALA NJEGOVO IME NA GUGLU: Zbog onoga što je videla SLEDILA SE U MESTU

Upozorila je sve devojke na to šta bi moglo da se desi kada ideš na dejt preko aplikacija

Objavljeno: 19:59h

Ukucala je na Guglu njegovo ime i imala je šta da vidi.

Šejna Kej Kardvel je počela da se dopisuje sa dečkom preko aplikacije, ali je imala sreće što ga je prvo "proguglala", a zatim je poželela da na TikToku podeli svoje iskustvo.

Kada je ukucala ime momka na Guglu saznala je da je ranije bio hapšen i to zbog otmice. Devojka se sledila kada je videla. Upozorila je sve devojke na to šta bi moglo da se desi kada ideš na dejt preko aplikacija.

- Kada je trebalo da odem na sastanak odlučila sam da ga ’proguglam’ i videla da je bio hapšen zbog teške otmice - rekla je Šejna u videu koji ima skoro 400.000 pregleda.

Mnoge je njena priča podstakla da podele svoja horor iskustva.

- Momka koji me je preklinjao da izađemo na sastanak, a koga sam odbila, kasnije sam proguglala i videla da je hapšen zbog napada na radnika brze pošte u njegovoj kući - napisala je jedna devojka.

- Ja sam otvoreno pitala jednog momka šta bi se desilo da ga proguglam, a on mi je rekao da mi se ne bi svidelo. Optuživan je za seksualne napade - prokomentarisala je druge devojka.

- Moja prijateljica je guglala dečka nakon sastanka – bio je osuđen za ubistvo čivave svoje bivše devojke, koju je pretukao mrtvim psom. Prvo guglajte - jedan je od komentara.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.