MARIJA JE SVAKI DAN stavljala jednu KREDU u frižider: Kad čujete zašto i vi ćete odmah URADITI ISTO
Kreda, Foto: Peter Szekely / Alamy / Profimedia

SJAJAN TRIK

MARIJA JE SVAKI DAN stavljala jednu KREDU u frižider: Kad čujete zašto i vi ćete odmah URADITI ISTO

Frižider je jedan od najvažnijih i najčešće korišćenih kućnih aparata. Marija (56) svaki dan u u frižider stavlja i jednu kredu. Kad čujete razlog, oduševićete se…

Objavljeno:

Pakovanje krede košta nekoliko stotina dinara i lako ih možete nabaviti. Ovaj pomalo zaboravljeni predmet vredi imati u svom domu. Jedan od načina da koristite kredu je da je stavite u frižider. Ovo će vam pomoći da se nosite sa uobičajenim i dosadnim problemom.

Naime, većina ljudi je sigurno osetila neprijatan miris iz frižidera. Mešanje mirisa različite hrane često stvara gadan smrad. Još je gore kada je nešto već dugo u njemu i počne da se kvari. Vlaga u frižideru samo pogoršava problem. Ali rešenje je jednostavnije nego što mislite. To je obična školska kreda.

Kreda stavljena u frižider će delovati kao apsorber vlage i mirisa, tako da će rešiti dva problema u jednom potezu. To je tako jednostavno i veoma efikasno. Samo stavite kredu na svakoj od polica. Veoma brzo ćete primetiti razliku.

Frižider
foto: Printscreen/Youtube

Obična školska kreda nije toksična, tako da nema opasnosti ni da je držite pored prehrambenih proizvoda. Ipak, savetujemo da ne dolazi u direktan kontakt sa hranom. Neće vam škoditi, ali je svejedno ne biste radije jeli.

Ovaj kućni apsorber vlage i mirisa radi odlično. Samo zapamtite da s vremena na vreme zamenite kredu novom. Koliko često? Zavisi od veličine frižidera, broja i vrste proizvoda koji se tamo čuvaju. Svakako je treba izvaditi kada se navlaži i kada joj se promeni boja i konzistencija.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.