NAKON ŠTO SE RAZVEO OD SUZANE, ŽIVOT MU SE OKRENUO NAOPAČKE: Nije mogao ni da SANJA šta će mu se DESITI (VIDEO)
Čovek, Foto: Printscreen/Youtube/Daily Mail

ko bi rekao

NAKON ŠTO SE RAZVEO OD SUZANE, ŽIVOT MU SE OKRENUO NAOPAČKE: Nije mogao ni da SANJA šta će mu se DESITI (VIDEO)

Dugo je to trpela, ali onda joj je prekipelo

Objavljeno:

Samo 18 meseci nakon što ga je žena napustila, Ade Gudčajld iz Velike Britanije osvojio je 71 milion evra na lutriji “EuroMillions”.

Iako je osvojio 15. najveći dobitak u britanskoj istoriji, a ona, kako bi preživela mora da radi dva posla, njegova bivša supruga Suzana tvrdi da se nije pokajala.

– Ne želim ni centa od njegovog novca, slobodno neka sve zadrži – navodno je rekla svojim roditeljima koji su to preneli Dejli Mejlu.

– Jadnica je godinama bila nesrećna s njim jer je postao jako sebičan. Dugo je to trpela, ali onda joj je prekipelo. Nije hteo da pomogne oko poslova u kući i vrtu, pa čak ni da prošeta njihove pse. Čak i nakon razvoda, morala je da se vraća svaki dan kako bi ih izvela u šetnju – ispričala je njena majka.

– Danas sam razgovarala s njom i ona je svesna da bi mogla da traži dobar deo tog novca, ali kaže da ne želi ni novčić. Želi mu sve najbolje i za nju je taj deo života završen. Nikad je nisam videla toliko srećnu kao kad su se razveli – kaže Suzanina majka.

Gudčajld tvrdi da je s bivšom ženom ostao u dobrim odnosima, te da nisu ni u kakvoj svađi.

– Kad sam joj rekao da sam osvojio 71 milion evra, nije mi verovala jer zna da volim da se šalim – ispričao je.

Za Dejli Mejl je otkrio da novac želi da potroši na novu kuću s bazenom, đakuzijem i osobljem koje bi se brinulo za nju, kao i na putovanja, sportske događaje i četiri nova auta.

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.