MIRJANA KARANOVIĆ NE JEDE OVU HRANU: Otkrila zbog čega
Mirjana Karanović, Foto: PRINTSCREEN/RTS1

SJAJNO

MIRJANA KARANOVIĆ NE JEDE OVU HRANU: Otkrila zbog čega

Dijeta Mirjane Karanović nema posebna pravila, glumica je izbacila iz ishrane samo što je smatrala da joj ne prija.

Objavljeno: 20:45h

Legenda srpskog glumišta Mirjana Karanović, koja je poznata po svojim stavovima od kojih ne odstupa, uskoro puni 65. godina, a izgleda nikad bolje! Za njenu mladolikost je zaslužna potpuna promena ishrane, na koju se odlučila zbog problema sa štitnom žlezdom.

Kako ova dama ističe, u njenom jelovniku pre je bilo zastupljeno testo i nezdrava peciva u ogromnim količinama.

- Potpuno sam izbacila testa, žitarice, mahunarke, mlečne proizvode, a pošto ne jedem meso, živim od povrća i ribe. Dozvoljene su mi i semenke i suvo voće u ograničanim količinama - kaže Mirjana.

Naglašava da joj nije bilo lako da se navikne na sve te promene, ali da se sada mnogo bolje oseća. Otkriva da meso ne jede već skoro 3 decenije!

- Pre 27 godina sam prestala da ga jedem. Nikad ga nisam ni volela, a kad sam otkrila makrobiotičku ishranu, prešla sam na integralni pirinač i povrće - rekla je glumica.

Priznaje da joj od svega najviše nedostaju testa, posebno burek. Kroz šalu je rekla da ga nekada čak i sanja.

- Možda ponekad. Kao što ponekad pojedem hleb. Letos sam na moru jela riblju čorbu i nisam odolela da ne umočim malo hleba. Uvek sam volela moču - priča kroz osmeh.

Osim prilično radikakalnih promena u ishrani, glumica podvlači da je za dobru liniju i zgodno telo neophodna i redovna fizička aktivnost, te ona odlazi na vežbe četiri puta nedeljno.

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.