AŠOV U RUCI, OVAKVU FOTKU DANICE GRUJIČIĆ JOŠ NISTE VIDELI: Procurila u javnost (FOTO)
Danica Grujičić, Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

AŠOV U RUCI, OVAKVU FOTKU DANICE GRUJIČIĆ JOŠ NISTE VIDELI: Procurila u javnost (FOTO)

Niste videli do sada ovo

Objavljeno: 18:45h

Povodom obeležavanja 91. godišnjice od osnivanja, JKP „Zelenilo – Beograd” je u Pionirskom parku pre dve godine, na dar Beograđanima zasadilo vrednu sadnicu.

Danica Grujičić
foto: Printscreen/Prva

Sadnicu je tada, zajedno sa generalnim direktorom JKP „Zelenilo – Beograd” Slobodanom Stanojevićem, zasadila direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije i današnja ministarka zdravlja prof. dr Danica Grujičić.

- Nažalost nemamo dobar odnos prema životnoj sredini, i ono što je još gore ne posvećujemo dovoljno vremena i pažnje da naučimo decu koliko je važna sredina u kojoj žive. Brz život, nemar, sebičnost je dovela do toga da smo zadaili naše reke, da smo posekli naše šume, da smo zagadili hranu, i nadamo se de ća nas posledice mimoići. A onda treba da postavimo pitanje, čak i nas da mimoiđu posledice šta će dočekati naše potomke? Zar je moguće da dnevno trošimo sate da ulepšamo sebe a da nam je teško da đubre bacimo tamo gde treba, da ne bacamo đubre u reku, da stavljamo reke u cevi, da ne sečemo šume i uništavamo parkove da bi napravili još koji soliter?! - napisala je tada Grujičić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.