PRIJAVILA JE MUŽA ZA SILOVANJE, A ONDA JE RAZOTKRIVENA ISTINA O NJOJ: Odmah su je poslali na LEČENJE
Šeron Tejlor, Foto: Printscreen Facebook

uhođenje i ucena

PRIJAVILA JE MUŽA ZA SILOVANJE, A ONDA JE RAZOTKRIVENA ISTINA O NJOJ: Odmah su je poslali na LEČENJE

Pakosna žena nije mogla da se pomiri sa rauvodom za koji je sama kriva, pa je rešila da "uništi" bivšeg supruga

Objavljeno:

Žena iz Velike Britanije, koja je varala svog sada bivšeg muža, lažno ga je optužila za silovanje jer je odbio da obavlja kućne poslove u domu u kojem više ne živi.

Šeron Tejlor (61) obećala je da će „uništiti“ svog muža Dejvida nakon raspada njihovog 21-godišnjeg braka, ali je ipak pošteđena zatvora, prenosi Metro. On se iselio iz njihove kuće u Malvernu, u Vusterširu, prošle godine nakon što je ona priznala da je imala aferu.

Šeron Tejlor
foto: Printscreen Facebook

Na suđenju je izneseno da je Tejlor potom bombardovala bivšeg dupruga uvredljivim porukama, terajući ga da nastavi da održava kuću. Između marta i aprila ove godine poslala mu je 216 poruka, uključujući i onu u kojoj ga je nazvala „robotskim nacistom“.

Tejlor je zatim otišla u poštu, gde je Dejvid radio i lagala njegovog šefa, tvrdeći da ju je silovao u periodu od nekoliko godina. Nastavila je da proganja svog muža i zapretila da će ga prijaviti policiji zbog silovanja ukoliko ne da otkaz.

– Lažne optužbe o silovanju su krajnje uznemirujuće. Pretnja da će se izneti tvrdnja koja nije istinita je veoma ozbiljna stvar – rekao je sudija Martin Džekson.

Sudija je rekao da je to „tužan slučaj“ i da je prekršaj počinjen kada je Tejlor bila u “emocionalno uznemirena”.

Inače pakosna bivpa supruga se takođe bavila politikom i bila je izabrana za Gradsko veće Malverna kao nezavisni odbornik. Kada joj je Dejvidov menadžer rekao da svoje optužbe prijavi policiji ona mu je odgovorila da ne želi jer bi to „naškodilo njenoj političkoj karijeri“, rečeno je na suđenju.

Ona je proglašena krivom za uhođenje i ucenu. Kako prenose britanski mediji plakala je na optuženičkoj klupi kada je osuđena na ukupno dve godine i tri meseca uslovne robije. Kako bi izbegla zatvor mora da ode na 30-dnevnu rehabilitaciju zbog svog mentalnog stanja. Takođe joj je određena zabrana prilaska bivšem mužu, i bilo kakvog kontakta sa njim.

(Espreso/Metro.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.