SA OVIM MUŠKARCEM ANICA DOBRA IMA ĆERKU MINU: Godinama su zajedno, a izgleda OVAKO (FOTO)
Anica Dobra, Foto: Zorana Jevtić

BIZNISMEN

SA OVIM MUŠKARCEM ANICA DOBRA IMA ĆERKU MINU: Godinama su zajedno, a izgleda OVAKO (FOTO)

Ne viđamo ga često u javnosti

Objavljeno: 16:18h

Glumica Anica Dobra na javnoj sceni Srbije prisutna je više od tri decenije.

O porodici ne priča često, ali je, ipak, poznato da gotovo od početka karijere uživa u srećnom braku i da ima ćerku Minu, koja je krenula njenim stopama i uspešno se bavi glumom.

Anica Dobra
foto: Printscreen/Instagram

Miodrag Mića Sovtić, inače muž Anice Dobre je dugogodišnji predsednik fubalskog kuluba Dorćol, dok je njegov sin iz prethodnog braka, Miloš, sekretar stručnog štaba "gaučosa".

Anica je jedan deo života provela u Nemačkoj, pa se vratila u Beograd, gde na Dorćolu živi sa svojom porodicom.

Glumica je jednom prilikom istakla koliko joj znači podrška bliskih ljudi u vreme pandemije korone.

1 / 3 Foto: Printscreen

- Imam ljude oko sebe koji hrane moju vedrinu i daju optimizam. Zbog njih imam snage da budem ovakva. Našla sam mudru misao Duška Radovića: "Sumorni neki dani. Sad je dobro imati prijatelja, jednostavnog, vedrog, veselog, lekovitog. Da nas nauči šta je važno a šta nevažno u životu. Da nas lupi šakom po ramenu i da od tog udarca ozdravimo" - navela je Anica, dok su njene komšije za "Blic" istakle kad su se ona i njen muž doselili u njihov kraj.

- Anica je došla u zgradu negde 91. ili 92. godine. Ona i suprug Mića Sovtić su kupili stan i kompletno ga renovirali. Svi smo u zgradi kao jedna duša i svi smo miroljubivi. Anica je divna komšnica. Za sve što treba da se organizujemo u zgradi, ona je prva. Uvek hoće da unapredimo stvari i pomaže novčano i kako god da treba. Tako je bilo i kad smo ulazna vrata menjali, svi su dobri - kompletna njena porodica. Ona je možda i najbolja od svih u kući. Ima veliki stan, pola prvog sprata je njihovo - izjavio je komšija za "Blic".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.