OVO JE OTAC RADOŠA BAJIĆA KOJI IMA 92 GODINE: Izgleda IDENTIČNO KAO ON, ISCURELA SLIKA KOJA TO DOKAZUJE (FOTO)
Radoš Bajić, Foto: Dragana Udovičić

otkriveno

OVO JE OTAC RADOŠA BAJIĆA KOJI IMA 92 GODINE: Izgleda IDENTIČNO KAO ON, ISCURELA SLIKA KOJA TO DOKAZUJE (FOTO)

Glumac je nedavno objavio fotografiju sa svojim ocem, koji ima 92 godine, a emotivna poruka koju mu je uputio naterala je mnoge da požele dobro zdravlje i dug život ovom čoveku

Objavljeno:

Čuveni glumac Radoš Bajić retko kada sa javnosti deli detalje iz svog privatnog života, te da slike sa članovima svoje porodice retko objavljuje.

Poznato je da su mu ćerka i sin u rediteljskim vodama i da zajedno sa ocem učestvuju u stvaranju serija i filmova koje gledamo na televiziji, a sada je pokazao i ko je osoba koja je bitna figura u njegovom životu.

Glumac je nedavno objavio fotografiju sa svojim ocem, koji ima 92 godine, a emotivna poruka koju mu je uputio naterala je mnoge da požele dobro zdravlje i dug život ovom čoveku:

- Jutros sam ponovo sa svojim ocem koji ponosno nosi svoje 92 godine… Oslonjen na mene, kao ja na njega – kada mi je sa majkom Verom udahnuo život… I tako, idemo dalje… Sve onako kako je Bog Svevišnji rekao.

Ono što možemo primetiti da čovek sa svoje 92 godine izgleda jako lepo i vitalno. Razlika između sina i oca u fizičkom smislu skoro i ne postoji, osim što je po godinama nekih dvadesetak.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.