PUKLA TIKVA IZMEĐU FUDBALERA I NJEGOVE DEVOJKE: Sumnje oko AFERE SE OBISTINILE, varala ga SA OVIM MUŠKARCEM (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ŠOK

PUKLA TIKVA IZMEĐU FUDBALERA I NJEGOVE DEVOJKE: Sumnje oko AFERE SE OBISTINILE, varala ga SA OVIM MUŠKARCEM (FOTO)

Nakon što se 2013, razvela od fudbalera s kojim ima sina Damiana, manekenka je sreću pronašla s umetnikom. S Van de Vaartom je bila u braku od 2005., te su im mediji brzo nadenuli nadimak ‘novi Bekamovi’

Objavljeno: 11:39h

Bivša supruga holandskog fudbalera Rafaela van der Varta, Silvi Meis, po zanimanju je voditeljka i manekenka.

Ona je sada u braku s nemačkim umetnikom Niklasom Kastelom, a mnogi su ovu lepoticu primetili na plaži u Majamiju gde je uživala na odmoru s prijateljem.

Ova 44-godišnja holandska ‘Viktoria Bekam’ pokazala je impresivnu liniju u crnom kupaćem kostimu, te fanovi komentarišu kako izgleda jednako senzacionalno kao i u mlađim danima, piše Večernji.hr.

Nakon što se 2013, razvela od fudbalera s kojim ima sina Damiana, manekenka je sreću pronašla s umetnikom. S Van de Vaartom je bila u braku od 2005., te su im mediji brzo nadenuli nadimak ‘novi Bekamovi’.

On je bio uz nju tokom najtežeg životnog razdoblja. Naime, imala je karcinom dojke, zbog čega je fudbaler odlučio da pauzira svoju karijeru i posvetiti se brizi o njoj.

Ali, samo godinu dana nakon što se izborila za život i pobedila karcinom, fudbaler je otkrio da ga supruga vara s pilotom. To je kasnije i priznala javno, a brak se raspao nakon što ju je Rafael udario pred gostima.

Posle se još verila za Čarbela Aouada, imućnog biznismena iz Dubaija, no to je potrajalo samo nekoliko meseci. Skrasila se tek 2019. kada je upoznala Kastela u kojeg je zaljubljena do ušiju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.