VODITELJKA OSTALA U ČUDU KADA GA JE VIDELA: Ovaj čovek je potpuno promenio lični opis pred njenim očima (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/ Rachael Ray Show

neverica

VODITELJKA OSTALA U ČUDU KADA GA JE VIDELA: Ovaj čovek je potpuno promenio lični opis pred njenim očima (VIDEO)

Pre nego što su mu promenili frizuru i odeću, ovaj čovek nije izgledao loše u bilo kom slučaju, ali nije bio ni uredan

Objavljeno: 14:12h

Nema ništa što više volimo od dobrog preobražaja, i mislimo da najbolji preobražaji poboljšavaju ličnost same osobe više nego što je potpuno promjene. Jedan od takvih preobražaja možete videti na ovom snimku. Recimo da se i najčupavije mogu dovesti u red.

Priča o ovom čoveku se desila pre nekoliko godina.

U ovom slučaju Rejčel Rej koristi Kajana Daglasa, frizera poznatih ličnosti, koji će izvesti preobražaj na Kevinu. Pre nego što su mu promenili frizuru i odeću, ovaj čovek nije izgledao loše u bilo kom slučaju, ali nije bio ni uredan.

Emisija
foto: Printscreen/Youtube/ Rachael Ray Show

Kada je upitan o ovom izazovu Kajan je rekao da ako želi završiti šišanje mora to uraditi velikom brzinom, zato što ovaj čovek jednostavno ima previše kose.

Kada je Kevin izašao da pokaže svoj novi izgled pred publikom, Rejčel je rekla da se oseća “neugodno” zbog rezultata.

Pa šta u vezi sa ovim preobražajem čini da se Rachel osjeća neugodno? Odgovor je jednostavan: ona smatra da ovaj čovek jednostavno izgleda previše privlačno. “Ne mogu čak ni gledati u njega, toliko me privlači” rekla je Rejčel.

Dok je Rejčel sklanjala pogled sa Kevinovog novog izgleda, Kajan je rekao nešto što savršeno sumira celu transformaciju: “Pronašao sam zgodnog muškarca ispod one silne kose.”

Kajan tvrdi kako ne može preuzeti sve zasluge za ovaj preobražaj. Kosa jeste najuočljivija, ali promena njegove odeće predstavlja šlag na kraju torte. Sa tamnim pantolama i bezvremenskim čizmama, tim stilista je bio u mogućnosti da održi njegov rock izgled.

Emisija
foto: Printscreen/Youtube/ Rachael Ray Show

Kajan tvrdi kako ne treba puno novca da biste izgledali poput pravog muškarca. Sve što trebate jeste da dodate par ključnih detalja. Pored čizama i pantola on preporučuje kožnu bajkersku jaknu. To je ključni deo slagalice koji dopušta osobama koje nisu u fazonu sakoa da izgledaju dobro.

Trebamo napomenuti da je za Kevina još uvek samo priča. Čovek nije imao šansu ni da pogleda svoj novi izgled u ogledalu. Svaka osoba koja čini ove preobražaje zna da je najbolji dio posmatranje reakcije osobe koju ćete i vi sigurno želeti da vidite.

Da biste svedočili transformaciji ovog rockera u njegov novi izgled, pogledajte video ispod. Kakvu promenu može učiniti par poteza makazama!

(Espreso/Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.