ZAMERIO POLICIJI ŠTO GA NEMA NA LISTI NAJTRAŽENIJIH KRIMINALACA: Ljubomora ga SKUPO KOŠTALA, ovo je za NEVERICU
Kristofer Spolding, Foto: Printscreen Facebook

neverica

ZAMERIO POLICIJI ŠTO GA NEMA NA LISTI NAJTRAŽENIJIH KRIMINALACA: Ljubomora ga SKUPO KOŠTALA, ovo je za NEVERICU

Kristofer Spolding osetio se izostavljenim kada se njegova fotografija nije pojavila u "Top 10"

Objavljeno:

Osumnjičeni sa poternice iz američke savezne države Džordžije uhapšen je nakon što je pitao policajce zašto nije na njihovoj listi najtraženijih.

Kristofer Spolding osetio se izostavljenim kada se njegova fotografija nije pojavila u “Top 10” objavi kancelarije šerifa okruga Rokdejl, pa je ostavio je komentar na Fejsbuku koji je doveo do njegovog hapšenja ubrzo nakon toga.

– Šta je sa mnom? – upitao je ljubomorni kriminalac jer se nije našao na spisku ljudi osumjičenih za za ubistva, oružane pljačke, teške napade i otmice.

– U pravu ste. Imate dva naloga za hapšenje, stižemo – kratko su odgovorili policajci.

Spolding je, prema krivičnoj evidenciji Džordžije, imao dva naloga za hapšenje zbog kršenje uslovne slobode. Međutim, pošto je lista 10 najtraženijih u njegovom okrugu sastavljena na osnovu težine optužbi, njegovo ime nije bilo tako “visoko plasirano”.

– To što niste na ovoj listi ne znači da vas naše jedinice ne traže ako imate aktivan nalog – napisala je šerifova kancelarija.

Objava na Fejsbuku je od tada postala viralna, a mnogi korisnici ove mreže nisu mogli da veruju kako je Spolding uhapšen.

(Esrpeso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.