DANICA MAKSIMOVIĆ PROGOVORILA O UDAJI! O ovome će sada SVI BRUJATI
Danica Maksimović, Foto: Youtube

AU

DANICA MAKSIMOVIĆ PROGOVORILA O UDAJI! O ovome će sada SVI BRUJATI

Glumica je u vanbračnoj zajednici sa svojim izabranikom već više od četiri decenije

Objavljeno: 20:30h

Naša slavna glumica Danica Maksimović više od četrdeset godina je u vanbračnoj zajednici sa životnim partnerom Todetom Lolićem, ali to što se nikada nisu zvanično venčali ne sprečava je da ga naziva svojim suprugom.

Suprug Danice Maksimović, stoga, uživa što nosi baš takvu titulu a ona je najsrećnija što su zajedno tokom svih minulih decenija prošli kroz sva moguća iskušenja. Ipak, najvrednije što su zajedno stekli u tako dugačkom stažu sigurno je njihov sin Miloš Lolić koji već dugo živi u inostranstvu, u Beču, gde se bavi pozorišnom režijom.

U intervjuu koji je ranije dala za "Story" Danica je vrlo otvoreno govorila o dosadašnjem odnosu sa nevenčanim suprugom Todetom, upitana u čemu se krije tajna njihove dugotrajnosti.

Danica Maksimović
foto: Pritnscreen

- Verujem da vam je teško da to shvatite kad danas svi žive neke instant živote i virtuelnu stvarnost. Pogledi, dodiri, leptirići u stomaku, sve ono što čini ljubav potpunom, toga je, naprosto, sve manje. Ipak, ako je ljubav prava, sigurno će trajati. Važno je da je partner uz vas i u sreći, kao što je i u najtežim trenucima, u smrti, kada se rastajete od najvoljenijih - pričala je ona, pa nastavila:

- Bitno je i davanje. Ništa ne možete da dobijete ako nećete dati, a pre svega ljubav, razumevanje, spokoj. Nema ništa lepše od toga ako možete da pružite spokoj partneru pored vas. Sve to ja sam pronašla u mom Todetu i zato toliko dugo trajemo.

Danica Maksimović
foto: Marina Lopičić

Ona je otkrila zašto se nikada nisu venčali.

- Naprosto je bila naša odluka da se ne venčamo. Ništa nam ni ovako ne fali. Neki su me zbog toga osuđivali, verovatno vodeći se verom i tradicijom, ali kada je papir ikada nešto odredio? Šta koga briga kako ja živim? U odnosu dvoje ljudi bitni su podrška, ljubav i ono što se suštinski živi. A tamo negde bi i mogao da stoji neki potpis, ali ne bi mi ništa značio. To je samo naša odluka bila i ništa drugo - decidno je istakla Danica.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media