JAVIO SE VERENICI NA BIZARAN NAČIN IZ KATARA: Ovo će vas baš RAZBESNETI, nije FOTOMONTAŽA (FOTO)
Verenik, Foto: Printscreen Facebook

da li je moguće?

JAVIO SE VERENICI NA BIZARAN NAČIN IZ KATARA: Ovo će vas baš RAZBESNETI, nije FOTOMONTAŽA (FOTO)

Draga verenice, oprosti mi!

Objavljeno: 16:31h

Groznica svetskog prvenstva u Kataru potresa brojne ljude širom sveta, a najviše vatrene navijače koji bi učinili sve da sa stadiona u Dohi bodre svoju zemlju.

Na Internetu ovih dana kruži fotografija jednog anonimnog meksičkog navijača, kako u ruci drži jednu vrlo važnu poruku i to za svoju verenicu. Naime, ovaj Meksikanac je otišao u Katar bez znanja svoje drage, a da stvar bude još gora on je iskoristio sav novac koji je bio namenjen za njihovu svadbu za ovo putovanje. Kada je stigao u Katar, momak je putem fotorgafije, poslao poruku svojoj verenici.

- Draga verenice, oprosti mi! Iskoristio sam novac namenjen za svadbu kako bi otišao u Katar - pisalo je na velikom plakatu koji je držio u rukama.

Ispod fotografije usledili su uglavnom šaljivi komentari, a većina se pitala da li će sadašnja verenica, vrlo brzo da postane bivša. Inače, Meksikancima ovaj čin uopšte nije nimalo neobičan, s obzirom da je Meksiko poznat po temperamentnim ljudima koji bi učinili sve kako bi bodrili svoju zemlju, pogotovo u fudbalu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.