OVA DEVOJKA NA INTERNETU ZARAĐUJE 500 EVRA NA SAT: Posao joj je da ISPUNJAVA VEOMA ČUDNE ŽELJE
Foto: Printscreen/Facebook

hit

OVA DEVOJKA NA INTERNETU ZARAĐUJE 500 EVRA NA SAT: Posao joj je da ISPUNJAVA VEOMA ČUDNE ŽELJE

Nećete verovati šta jedna devojka svakodnevno radi

Objavljeno: 09:37h

Hiljade muškaraca na svetu danas ima mnogo ljubavnica, ali nije svima samo do vrele aksije.

Većina njih se okreće drugoj strani.

Nećete verovati šta jedna devojka svakodnevno radi.

1 / 5 Foto: Profimedia

BDSM, je, kao i njegova psihologija, jako široka oblast, ali u slučaju ženske dominacije postoji nekoliko popularnih objašjenja za ovaj oblik seksualnosti.

Neki stručnjaci podčinjenost u seksu jednog dela seksualno submisivne muške populacije to objašnjavaju time da, recimo, u slučaju heteroseksualnih muškaraca, oni koji drže kontrolu nad svojim životom, velikim poslovnim projektima i generalno ljudima oko sebe, vole da za promenu budu potčinjeni u seksualnom odnosu sa ženom.

Za muškarce kojima je prezahtevno viđanje sa dominama pobrinula se Olivia Coxxx, seksi plavuša koja muškarce “maltretira” preko interneta, a oni za to plaćaju cenom od 100 dolara za period od 20 minuta.

Oni koji su spremni da plate 500 evra, mogu dobiti jedan sat druženja i ponižavanja sa Olivijom, koja ovako opisuje svoj posao:

Par, Ljubav
foto: Profimedia

– Muškarci koji plaćaju moje usluge imaju različite želje. Recimo, da ih potpuno ignorišem 20 minuta i razgovaram na telefon i pokušavam psihički da im pomognem.

Neki vole verbalno ponižavanje. Imala sam nekoliko stalnih robova koji su mi plaćali da ih ponižavam. To su bogati muškarci koji imaju nekoliko ljubavnica i kojima seks nije potreban. Svi su im potčinjeni i oni svoju potčinjenost traže kod mene i za to me plaćaju – iskreno je rekla Olivia.

Novac, 100 evra
foto: Profimedia

Ona objašnjava da većina njenih mušterija voli kad ih ona finansijski iskorišćava. Dozvoljavaju joj da ih ucenjuje i koristi njihove kreditne kartice, a posebno ih plati kada im potpuno isprazni bankovne račune.

– Oni se zbog toga ne ljute već u tome uživaju, a ja uživam u njihovom novcu – rekla je Olivia.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.