OVAJ KUVAR OD SVOJE 20. GODINE UBRIZGAVA U SEBE HUJALURON: Kada budeti videli ČITAVO LICE, onesvestićete se (FOTO)
Alan Džekson, Foto: Printscreen Instagram/alan_jackxo

au

OVAJ KUVAR OD SVOJE 20. GODINE UBRIZGAVA U SEBE HUJALURON: Kada budeti videli ČITAVO LICE, onesvestićete se (FOTO)

Iz tog razloga, Alan je preuzeo stvari u svoje ruke

Objavljeno: 12:44h

Alan Džekson (27) je kuvar iz Velike Brtitanije, koji od svoje 20. godine ubrizgava filere u usta procenjuje da samo u njima ima oko 30 ml filera.

Nakon što je postao zavisnik od popularnih kozmetičkih tretmana, samo nekoliko kozmetičkih salona pristalo je da mu stavi filere, a čak i tada tražili su mu da potpiše dokument kojim se odriče bilo kakvog prava na tužbu ukoliko nešto pođe po zlu, odnosno ukoliko mu puknu usne.

Iz tog razloga, Alan je preuzeo stvari u svoje ruke i potrošio 13.150 evra na kurs kako bi naučio kako da sam ubrizgava filere.

- Svestan sam da je to zavisnost, ali nakon stavljanja filera osećam se mnogo bolje u svojoj koži - rekao je on jednom prilikom.

S obzirom na to da nove količine filera ubrizgava na svakih šest nedelja, to je dovelo do deformacije lica, ali i kože koja više nije elastična kao pre.

- Postoji rizik da vam usne popucaju, a obrazima rastežete kožu. Ako pustim da se fileri razgrade, sigurno ću morati da idem na zatezanje kože lica, jer su se obrazi totalno rastegli - objašnjava Alan i dodaje:

- Kad tražim salon koji će mi staviti nove filere u usne, obično to niko ne želi da radi, ali onda kažem da sam spreman da potpišem sve potrebne dokumente u kojima izjavljujem da ih u slučaju pucanja usana neću tužiti.

- Sad mogu sam da ubrizgavam filere svakih šest nedelja ili kad god poželim - rekao je kuvar za britanski "Sun" i otkrio da bi voleo da ima još neke korekcije. Naime pored toga što bi voleo da izbeli zube, Alan bi voleo sebi da priušti i brazilsko podizanje zadnjice.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.