HARALA JE EVROPOM I ZARAĐIVALA MILIONE: Danas je BESKUĆNICA, a dokusurio ju je BIVŠI MUŽ, svi ste ČULI ZA NJU FOTO
Žena, Foto: Print Screen Facebook

prisetite se

HARALA JE EVROPOM I ZARAĐIVALA MILIONE: Danas je BESKUĆNICA, a dokusurio ju je BIVŠI MUŽ, svi ste ČULI ZA NJU FOTO

Njena popularnost je u mladosti bila velika

Objavljeno:

Ova žena je jako poznata, krasila je mnogobrojne poznate magazine, časopise.

Njena popularnost je u mladosti bila velika.

Ovo je njenja priča koju morate da čujete.

Ova dama je nekoliko puta krasila naslovnice magazina "Vogue", ali i drugih prestižnih časopisa, a brojni angažmani otvorili su joj vrata i za uspeh u Americi.

"Radila sam za sve časopise, svi su me voleli. Zaradila sam milion dolara za godinu dana, a radila sam samo 20 dana te godine, i to se ponovilo tri ili četiri godine", ispričala je nekadašnja manekenka za španski "el Periodico". "Imala sam sve, živela sam kao kraljica", dodala je.

Ipak, sada se sve promenilo; njen život je dijametralno suprotan od onoga kakav je nekad bio. Nastasija je ubirala plodove slave, ali je popularnost iscurela, a ubrzo i njeno bogatstvo - danas je praktično beskućnica, a boravi u Barseloni.

Nastasija Urbano je tokom 80-ih bila jedna od najtraženijih evropskih manekenki.

Nastasija kaže da ju je uništilo poznanstvo sa muškarcem koji joj je kasnije postao i suprug, a koji ju je "iscedio" do zadnjee pare, a onda jednostavno otišao... Danas ističe da su njihova deca jedino dobro što je u tom braku dobila.

"Finansirala sam naš životni stil, a on me ostavio samo s odećom na sebi. Sve je plaćao mojim novcem. Samo dva dana nakon što sam ga upoznala, hteo je da kupim BMW, a ja sam mu, glupača, potpisala ček. Bila sam zaljubljena ", ispričala je Urbano.

Nastasiju je bivši suprug do te mere razočarao, da se potpuno slomila i obolela od depresije, a potom je započelo njeno zlopaćenje. Priznala da je da ju niz stanodavaca izbacilo iz stana, s obzirom da nije mogla da plati stanarinu nijednom, pa je danas osuđena da luta od jednog do drugog prijatelja kako bi joj ustupili trosed bar na jednu noć. Kada ne želi nikom da smeta, noć provodi u kućicama za banke.

"Želim da me deca vide u drugačijem svetlu. Želim da se oporavim kao osoba, želim da budu ponosni na mene", istakla je ova 57-godišnja dama.

Inače, ona je karijeru započela u Barseloni, a radila je za brojne luksuzne brendove, između ostalog Revlon i Yves Saint Laurent. Družila se sa Džekom Nikolsonom, Romanom Polanskim i Endijem Vorholom, a bila je i jedna od zvanica na venčanju Madone i Šon Pena

Kada su procurile vesti o trenuntoj situaciji nekada poznate Nastasije, grupa bivših kolega i poznanika odlučila je da učine koliko je u njihovoj moći da joj pomognu da ponovo stane na noge.

"Niko ne bi pomislio da je ovpo moguće. Nas su tretirali kao princeze, ali nju kao boginju. Nije ovo zaslužila. Pomoći ćemo joj čim budemo rzagovarali sa njom i saznali šta joj je potrebno", kazala je bivša manekenka Rut Šuler koja je Nastasiju zapamtila kao otvorenu, velikodušnu osobu.

Oglasio se i nekadašnji Nastasjin kolega Hernando Herera koji je uveren da ona i dalje ima šta da da svetu mode. "Tražim fotografe i agencije kako bi ponovo mogla da radi i normalno živi. Žao mi je što pre nisam znao kako stoje stvari", istakao je on.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.