AU! Par JAVNO objavio ŠTA RADI za MINUT ih RAZAPELI na društvenim mrežama (VIDEO)
Par, Foto: Printscreen

DA LI JE MOGUĆE

AU! Par JAVNO objavio ŠTA RADI za MINUT ih RAZAPELI na društvenim mrežama (VIDEO)

Novopečeni par je podelio svoja pravila za srećan brak i izbezumio pratioce

Objavljeno: 15:24h

Navike koje oni neguju drugi smatraju „kontroverznim“.

"Dobili smo reakcije na više video snimaka koje smo objavili o nekim stvarima koje smo spomenuli da radimo“, rekla je supruga Džejden MekGrejv za Foks News, objasnivši da navike koje neguje zajedno sa suprugom drugima deluju preterano.

Tri pravila izazvala su buru

Prvo, oni dele svoju lokaciju uživo jedno sa drugim „24/7“. Drugo, dele sve lozinke i „nemaju tajne“. Treće, podelili su da je u njihovom braku zabranjeno „druženje samo sa suprotnim polom”.

Jedan korisnik TikTok-a je prokomentarisao: „Koliko često svi proveravate ove stvari? Stalo proveravanje zvuči kao problem poverenja." Drugi je prokomentarisao: „Reci mi da ne verujete jedno drugom, a da mi ne kažete...“ Treći je odgovorio: „Zamalo da ste me ubedili! Nije me briga sa kim se moj muž druži... jer mu verujem.”

Međutim par tvrdi da su se ove smernice pokazale efikasnim za njih. „Ovo su stvari oko kojih smo se dogovorili u našoj vezi tokom vremena i iz iskustva“, rekao je Džejden. „Nikad nismo zaista seli i smislili pravila, ali izgleda da su ljudi to tako protumačili. Ona je dodala: „To su samo stvari koje funkcionišu za nas u našoj trenutnoj fazi života i bili smo šokirani kada smo videli koliko su kontroverzne!“

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.