KOŠTA MANJE OD 200 DINARA, A MUŠKARCI LUDE KAD TO VIDE: Devojka snimila VIDEO koji je postalo VIRALAN!
Devojka, Foto: Printscreen

AU

KOŠTA MANJE OD 200 DINARA, A MUŠKARCI LUDE KAD TO VIDE: Devojka snimila VIDEO koji je postalo VIRALAN!

Ove devojke su uverene da muškarce izuzetno privlači crvena boja na noktima i kažu da su ovu teoriju potvrdile u praksi

Objavljeno:

Naime, trend takozvane "teorije crvenih noktiju" nedavno se proširio na Tik Tok. Ova teorija govori o tome kako je crveni manikir muškarcima neodoljiv, a mnogi korisnici tvrde da su ga isprobali i potvrdili da deluje. Devojka po imenu Melisa Martino je na svom profilu podelila video u kome je objasnila da je probala i da teorija zaista funkcioniše.

- Nikada me nisu pozvali na toliko sastanaka niti davali toliko komplimenata kao u poslednje dve-tri nedelje sa ovim noktima. Zvali su me bar pet ili šest puta da izađemo, što za mene nije normalno - rekla je ona i pokazala nokte ofarbane u crveno.

Njeni pratioci su je ubrzo preplavili komentarima, a reakcije su bile pomešane.

- Crvene nokte uparim sa crvenim karminom ili štiklama, a onda dobijam samo komplimente - napisala je jedna korisnica. „Slažem se. Probala sam i ovo i toliko momaka mi je reklo da vole moje crvene nokte“, prokomentarisala je druga, dok je treća devojka napisala: „Imam crvene nokte poslednjih nekoliko nedelja i niko me ništa nije pitao. Dobila sam samo nekoliko komplimenata od koleginica."

Ali Melisa nije jedina. TikTokerka Britani En podelila je u svojoj nedavnoj objavi da su joj crveni nokti pomogli da pronađe svog trenutnog partnera. „Samo da znate, teorija crvenih noktiju je upalila“, rekla je, pokazujući svoje crvene nokte kameri i dodajući: „Sada imam dečka“.

Ali zašto muškarce privlače crveni nokti?

TikTok trend je dokazao da postoji mnogo dokaza koji sugerišu da muškarce privlači crvena boja, a nauka takođe podržava tu teoriju. - Crvena čini da muškarci veruju da su njihove žene privlačnije i seksualno poželjnije. Čini se da muškarci nisu svesni ovog efekta crvene, a crvena ne utiče na žensku percepciju privlačnosti drugih žena, niti na percepciju muškaraca o opštoj dopadljivosti, ljubaznosti ili inteligenciji žena, napisali su psiholozi Endrju Eliot i Danijela Niesta u svojoj studiji iz 2008. godine. koji je objavljen u časopisu Journal of Personality and Social Psychology.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.