ŽENIO SE 88 PUTA I NE PLANIRA DA STANE: Sin se zaljubio u NJEGOVU BIVŠU, ali tu nije kraj BIZARNOSTI! (FOTO)
Indonezija, Foto: Printscreen Unilad

AU

ŽENIO SE 88 PUTA I NE PLANIRA DA STANE: Sin se zaljubio u NJEGOVU BIVŠU, ali tu nije kraj BIZARNOSTI! (FOTO)

Dovoljno je teško održati jedan brak funkcionalnim, tako da ne možemo ni zamisliti kako može izgledati život sa gotovo devedeset ženidbi...

Objavljeno:

Jednom farmeru iz Indonezije ponovo se posrećilo i nedavno je otkrio da staje na ludi kamen po 88 jubilarni put. Šezdesetjednogodišnji muškarac koji je u svom selu potpuno razumljivo prozvan Plejboj King, otkrio je lokalnim medijima da je njegov sin oženio jednu od njegovih bivših, koja je i dalje luda za njim. Ekspert za agrikulturu, koji je lokalno poznat kao Kan, tvrdi da su žene privučene njegovom aurom zbog velike duhovne snage koju poseduje.

Kan je izjavio lokalnim medijima: „Planiram da ponovo oženim svoju bivšu ženu iz osamdeset i šestog braka. Iako nas dvoje nismo previše dugo bili razdvojeni, naša ljubav je i dalje veoma jaka i odbijam da se igram sa tim. Sve ovo vreme, ona je i dalje luda za mnom, iako smo bili u braku svega mesec dana“. Kan je krenuo sa svojim bračnim maratonom u tinejdžerskim godinama, sa svega četrnaest, prvi put podelivši zavete sa dve godine starijom devojkom.

Međutim, njegov brak nije potrajao, tako da su se on i njegova prva žena rastali svega dve godine nakon toga zbog njegovog negativnog načina oblačenja. Kan je bio besan zbog svog razloga, ali je umesto toga poželeo da se duhovno uzdigne i stekne potrebno znanje i veštine, koji su učinili da ne može oterati žene ni vrelom vodom sa svoga praga.

plejboj
foto: Printscreen Unilad

Međutim, uprkos navodnoj želji za njim koja gori među ženama, uključujući i osamdeset i sedmu koju je već jednom ženio, on ne želi da se poigrava sa njihovim osećanjima. Kako je Kan dodao: „Međutim, ja ne želim ženama da radim stvari koje nisu fine, jer znam i odbijam da se igram sa njihovim osećanjima. Umesto da počinim preljubu, za mene je bolje da se ponovo oženim“.

Indonežanski zakon ističe da se razvod mora izvesti pred sudom, što znači da privatne varijante bez sudskog uključivanja jednostavno nisu moguće u ovoj azijskoj zemlji. Sudeći prema Law Jakarta, servisu za pružanje pravne pomoći, potrebno je da prođe šest do devet meseci od potpisivanja razvoda do sudske odluke. Međutim, deluje da ovo nije sprečilo Kana da na ima toliko mnogo venčanja u svom dosadašnjem životu.

(Espreso/Muški magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.