NAKON JOVANE, GORAN BOGDAN UHVAĆEN SA DRUGOM ŽENOM: Svi je odlično POZNAJETE (FOTO)
Foto: Printscreen

AU

NAKON JOVANE, GORAN BOGDAN UHVAĆEN SA DRUGOM ŽENOM: Svi je odlično POZNAJETE (FOTO)

Zgodni Hrvat i atraktivna Srpkinja već dve i po godine su u vezi, koja zbog razdvojenosti često nailazi na prepreke

Objavljeno: 14:04h

Ne prođe ni mesec dana a da raskid Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković nije tema portala i štampe. Glumački par delimično je sam zaslužan za to jer se nekoliko puta zvanično i nezvanično svađao i mirio, ipak vrlo često to su bile samo neosnovane spekulacije.

Zgodni Hrvat i atraktivna Srpkinja već dve i po godine su u vezi, koja zbog razdvojenosti često nailazi na prepreke. Uprkos tome što Bogdan dosta radi kod nas, a i Jovana je zbog posla mesecima boravila kod njega u Zagrebu, te dosta vremena provode zajedno daljina im oboma smeta, stoga su , po navodima izvora bliskog paru, mesecima tražili rešenje kako da tu situaciju isteraju na čistac.

Po najnovijim fotogarafijama osvanulim na Bogdanovom "Instagramu" reklo bi se da su rešenje pronašli u razlazu. Raskid Gorana Bogdana i Jovana Stojiljković nametnuo se kao zaključak nakon što je glumac objavio fotografiju sa drugom ženom, jednako javnosti poznatoj.

D
foto: Prinstcreen

Reč je o pevačici Mariji Mirković, koja je prva sliku podelila sa svojim fanovima, a Bogdan je ubrzo učinio to isto. Fotografija koja navodno svedoči prijateljstvu, sumnja se da se Jovani nimalo nije dopala, a da li je došlo i do prekida kao mediji tvrde veze vreme će pokazati.

D
foto: Prinstcreen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.