ZA OVU ŽENU BI BRANIMIR NESTOROVIĆ ŽIVOT DAO, POSTALI SU NERAZDVOJNI: Evo kako ova PLAVUŠA IZGLEDA (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

ZNATE LI KO JE?

ZA OVU ŽENU BI BRANIMIR NESTOROVIĆ ŽIVOT DAO, POSTALI SU NERAZDVOJNI: Evo kako ova PLAVUŠA IZGLEDA (FOTO)

Za svoju mezimicu kaže da je od njega nasledila strast prema učenju

Objavljeno:

Branimir Nestorović je rođen 1954. godine u Beogradu. Svoje detinjstvo proveo je u Obrenovcu gde je završio osnovnu i srednju školu. Potom se uputio na studije u Beograd. Upisao je Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu i diplomirao je 1979. godine. Na Medicinskom fakultetu u Beogradu je i 1985. doktorirao sa disertacijom Polenska alergija u dece. Priznati je pedijatar, pulmolog i alergolog.

On se nada da će se jednog dana neko iz njegove porodiceokrenuti nauci, a sve su veće šanse da će to biti ćerka Mina koji i te kako liči na svog oca.

Ona je njegova mezimica, a strast prema učenju nje nasledila upravo od njega.

Mina Nestorović
foto: Printcsreen

Ćerka Mina pohađa dva fakulteta - studira istoriju umetnosti na Filozofskom fakultetu u Beogradu, ali i psihologiju na ovoj obrazovanoj ustanovi.

Pored želje za visokim obrazovanjem i ljubavi prema umetnosti, ističe se i Minina lepota i prirodan izgled.

Zanimljivo je kako, iako se zna da je u braku 29 godina, Nestorović nigde nema sliku s svojom suprugom.

- Jedna žena je zvala moju ženu da pita da li smo u dobrim odnosima. Smejali smo se. Pitam je šta joj je odgovorila. Ma nek ide, samo nek ostavi platu. Ipak smo mi u braku 28 godina - objašnjavao je Nestorović jednu situaciju sa svojom suprugom.

Nakon Krinog štaba doktor Nestorović posvetio se onom u čemu je najbolji, vratio se medicini i svojim pacijentima, a koliko njegovoj supruzi ne prija popularnost koju je njen suprug stekao javnim nastupima svedoči i ova situacija sa beogradskih ulica.

Branimir Nestorović
foto: Printscreen/Youtube/TV Hram

Zbog velike medijske pažnje i popularnosti doktor Branimir se jednom požalio na problem koji ima sa svojom ženom.

- Žena je prestala da izlazi sa mnom... Ja sam samo lekar. Evo juče baš, desilo mi se da sam krenuo u pekaru i da me je zaustavio čovek i rekao mi da hoće da mi pokloni krevet. Kako bre, šta meni poklanjaš krevet...- izjavio je Nestorović prošle godine kada smo imali priliku da ga gledamo na malim ekranima mnogo više nego sad.

- Moja žena kaže da više neće nigde da ide sa mnom. Kad krenemo, to bude puno ljudi, zaustavljamo se, tu su selfiji... Pa to zloupotrebljavaju, stavljaju kao reklame - ispričao je doktor za medije i dodao da su počeli da se ophode prema njemu kao da je estradna zvezda, što je daleko od istine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.