NA IZVOL'TE: Ćerka Anice Dobre konačno POKAZALA ono što su svi ČEKALI DA VIDE (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

ŠTA KAŽETE?

NA IZVOL'TE: Ćerka Anice Dobre konačno POKAZALA ono što su svi ČEKALI DA VIDE (FOTO)

Iako je do skoro u njemu živela, za Minu je kuća njene majke još uvek luka u koju se rado vraća i u kojoj provodi vreme sa poznatom glumicom i svojim ocem

Objavljeno:

Porodična oaza naše proslavljene glumice Anice Dobre dugo je bila misterija za javnost, s obzirom na to da nikada nije jedna od onih koja vrata doma otvara za medije.

Ništa se nije promenilo ni sada. Međutim, Mina Sovtić, ćerka Anice Dobre, svojevremeno je na Instagramu objavljivala fotografije iz porodičnog doma, gde su se mogli videti pojedini, pažljivo aranžirani detalji.

Iako je do skoro u njemu živela, za Minu je kuća njene majke još uvek luka u koju se rado vraća i u kojoj provodi vreme sa poznatom glumicom i svojim ocem.

Dom Anice Dobre nalazi se na Dorćolu i po onome što se sa fotografijama može zaključiti, opremljen je tako da pre svega bude udoban i ušuškan. Stan je opremljen pažljivo izabranim detaljima kao što su lampe, slike na zidovima, ogledala, ramovi itd.

Član domaćinstva je i jedna mačka, pa je dom Anice Dobre upotpunjen ljubavlju ljubimca. Glumica je ćerku Minu Sovtić dobila u braku sa biznismenom Miodragom Sovtićem, a Mina se nedavno udala za izabranika Luku Nikolića.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.