MALO KO ZNA DA JE OVAJ POZNATI MUŠKARAC OTAC MILICE ZARIĆ: Svi SRBI su čuli ZA NJEGA
Milica Zarić, Foto: printscreen

ko bi rekao

MALO KO ZNA DA JE OVAJ POZNATI MUŠKARAC OTAC MILICE ZARIĆ: Svi SRBI su čuli ZA NJEGA

Diplomirala je glumu na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića

Objavljeno: 12:56h

Milica Zarić je naša glumica. Rođena je u Beogradu 2. avgusta 1975. godine.

Veliku popularnost je stekla u seriji "Ljubav i mržnja".

Njen brat je Ivan Zarić za kojeg je javnost čula.

Diplomirala je glumu na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Milica Zarić je članica ansambla Beogradskog dramskog pozorišta.

Milica Zarić
foto: Aleksandra Čolić

Glumica Milica Zarić je za Blic otkrila da je biti roditelj najlepši, ali i najteži posao na svetu i da se tome mora posvetiti dok deca ne postanu punoletna.

Glumicu Milicu Zarić, posle telenovele “Tajne vinove loze”, ljubitelji serija imaju prilike da gledaju u “Besi”, kao suprugu Petrita Kocija. Iako je do sada uglavnom igrala u serijama sa melodramskim momentima, „Besa“ je za nju veliki izazov.

1 / 3 Foto: Aleksandra Čolić

- I u ovoj seriji imam tu melodramsku liniju, pošto igram suprugu Petrita Kocija, Veru. Ona je van tog sveta kriminala. Ali pošto je on policajac, inspektor, ona pokušava da taj svet razume, da ga podrži u njegovom poslu, da shvati šta to znači biti žena jednog inspektora. To je sveobuhvatna uloga u tom braku. Tako da mi je bilo vrlo inspirativno i interesantno - kaže za “Blic” Milica Zarić.

S obzirom na to da se “Besa” bavi kriminalom, a da se u drugoj sezoni bavi očuvanjem porodice, pitali smo Milicu koliko je danas teško uspeti u tome.

- Jako je teško očuvati porodicu u sadašnjem vremenu. Sve vam diktira taj brzi tempo života, obaveze. Ako hoćete da budete profesionalac u svom poslu, ma šta god da radite, vi morate da provodite sate i sate na poslu. A onda to vam ostavlja malo vremena za bilo šta drugo. To je veliki izazov. Čovek mora da se odrekne nekih stvari u karijeri i jako je teško to uskladiti. Ali je moguće, naravno - smatra ona.

Milica Zarić
foto: Emilija Jovanović

Talentovana glumica koja sa suprugom Predragom Milutinovićem ima dvoje dece Aleksandra i Anu, uspešno je uskladila privatne i poslovne obaveze. No, priznaje da je velik izazov biti danas roditelj.

- Kada pravite decu, morate da budete svesni činjenice da ste odgovorni za njih. Od kada ih napravite, rodite, pa do trenutka dok se oni ne osamostale. Biti roditelj je ogromna odgovornost. Najlepši, ali i najteži posao na svetu. Čovek mora tome da se posveti i za to mora da nađe vremena. To je neki prioritet koji se ne dovodi u pitanje - iskrena je ona.

Milica Zarić
foto: printscreen

Na pitanje da li je bilo teško uskladiti projekte na kojima je radila, Zarićeva kaže:

- Serije “Besa” i “Tajne vinove loze” se nisu preklapale. Kada sam završila snimanje “Bese”, onda sam počela da radim “Tajne vinove loze”. Ne volim da mi se preklapaju projekti, jer mi to nije zgodno. Volim da se posvetim nečemu što radim i da sam u tome do kraja.

Ćerka je glumca Dragana Zarića.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.