VUK KOSTIĆ SE POVUKAO NA OVO MESTO VAN BEOGRADA: Nećete VEROVATI šta PLANIRA (FOTO)
Vuk Kostić, Foto: Damir Dervišagić

NJEGOV MIR

VUK KOSTIĆ SE POVUKAO NA OVO MESTO VAN BEOGRADA: Nećete VEROVATI šta PLANIRA (FOTO)

On je bio u klasi sa poznatim glumcima, Bojanom Stefanović, Anom Maljević i Goranom Jevtićem

Objavljeno: 12:06h

Vuk Kostić je naš poznati glumac koji je rođen 22. novembra 1979. godine.

Njegov otac je bio poznati glumac Mihajlo Kostić Pljaka, a ima i rođenog brata koji je profesionalni ronilac.

On je bio u klasi sa poznatim glumcima, Bojanom Stefanović, Anom Maljević i Goranom Jevtićem.

Vuk Kostić
foto: Damir Dervišagić

Glumačku karijeru započeo je još kao dečak igrajući u nekoliko filmova i u televizijskoj seriji Otvorena vrata. Sa 6 godina igrao je i u Ateljeu 212 u komadu Dušana Kovačevića „Sveti Georgije ubiva aždahu“ u režiji Ljubomira Mucija Draškića, uloga Vane siroče.

Istovremeno je imao glavnu ulogu u dečjem komadu Kristine Nestlinger „Konrad“ u režiji Zorana Ratkovića sa Oljom Grašič. Na televiziji snima drame „Vrenje“, „Dom Bergmanovih“ i brojne dečje obrazovne emisije i serije za decu: „Knjiga je da se čita“, „Jezički zabavnik“, „Ogledi iz stila“, „Strašna Priča“, itd

Vuk Kostić
foto: Marina Lopičić

Glumac Vuk Kostić često priča o lovu, a ne propušta i da objasni koliko mu znači boravak u prirodi. Usput, otkrio je svoja omiljena mesta za bekstvo iz grada - u "divljinu".

„U prirodi čovek gleda u daljinu, ne kao gradski čovek koji ne vidi 30 metara ispred sebe, a i da hoće, ne može od zgrada i betona”, ispričao je Kostić jednom prilikom za „Gloriju“, objasnivši da se u zelenilu za njega „svi problemi sami rešavaju. Misli se u glavi raspliću, nema presije da nešto mora da se reši, jednostavno ste opušteni, gledate u pučinu, beskraj, i sve dođe na svoje“.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Kako je istakao, ima nekoliko svojih omiljenih mesta za takva bekstva u prirodu. „Obišao sam uzduž i popreko našu Srbiju“, napomenuo je, podsećajući i da je član lovačkog udruženja ‘Hajduk Veljko’ u Negotinskoj Krajini.

„Tamo obožavam da idem. Idem i na Đerdap, Dunav, Mokru Goru i, naravno, Taru, na kojoj su prelepi pejzaži. Volim i Crnu Goru, posećujem je kad god je lepo vreme. Krajem oktobra sam bio u Bigovu. Kupao sam se u šortsu, nije uopšte bilo hladno. Stoga, Crna Gora mi je takođe beg, tamo sam dete”, rekao je Vuk Kostić.

Vuk Kostić
foto: Vladimir Šporčić

Na Mokroj Gori ima svoju lovačku kućicu, a nedavno je otkrio da planira da Beograd zameni šumom i morem.

„Ako prođe auto-put do Užica, eto mene na Mokroj Gori i da putujem na predstave odatle u Beograd. A plan za lagano povlačenje vezan je za Bigovo. Sa Vojinom Ćetkovićem dogovarao sam se da kupimo neku konobu, odnosno kućicu, i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta“, rekao je glumac u decembru za magazin „Stori“.

Pre završetka studija na 3. godini studija, Vuk je započeo snimanje filma "Apsolutnih 100" iz 2001. godine. Srdana Golubovića, kojim hrabri režiser - kome je to prvi film i njegov glavni glumac kome je to takođe prvi igrani film postižu izuzetan uspeh u zemlji i inostranstvu. Vuk igra ulogu omladinskog šampiona u streljaštvu - Sašu Gordića. Pažnju na sebe je skrenuo ovom ulogom.

(Espreso/Story/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.