PROCURILA INTIMNA PREPISKA SA KRIMINALCEM: Javno priznala BIZARNU STVAR, komentari samo pljušte (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen Tik Tok

AU

PROCURILA INTIMNA PREPISKA SA KRIMINALCEM: Javno priznala BIZARNU STVAR, komentari samo pljušte (VIDEO)

Od početka je, kaže, zabrinuta zbog velike udaljenosti između njih i činjenice da je mnogi osuđuju zbog veze sa kriminalcem, ali ne sumnja da će se sve isplatiti kada se konačno vide lično.

Objavljeno: 14:19h

Kada je prvi put posetila stranicu "Write a Prisoner", korisnica TikTok-a Keti je rekla da ne misli da će se vezati za bilo koga. Zapravo, njen cilj je bio da pismom jednom od zatvorenika da "skrati duge dane", ali je ubrzo počela redovno da se dopisuje sa osuđenim zločincom, iz čega se razvila obostrana privlačnost.

Opisala je kako se zaljubila u Džejmija iz Vašingtona, koji je trenutno u zatvoru udaljenom 7.500 kilometara, a njena priča je brzo postala viralna. Nekoliko meseci kasnije, Britanka kaže da jedva čeka da otputuje u SAD i konačno poseti dečka sa kojim se dopisuje, a kojeg nikada ranije nije videla. - Mesecima smo razmenjivali stotine poruka, a komunikacija među nama postala je emotivna i intenzivna. Brzo smo prosledili fotografije i odmah smo se dopali jedno drugom - rekla je ona u svom TikTok videu.

Poruke su se, kaže, ubrzo pretvorile u pozive, iako je od početka bila zabrinuta zbog velike udaljenosti, kao i činjenice da je mnogi osuđuju da je u vezi sa kriminalcem. „Ipak, ne sumnjam da će sve vredeti kada se uskoro vidimo prvi put! Naime, nakon prolaska kriminalističke provere pre par dana, Kejti je dobila dozvolu za posetu, pa se raduje skorom prekookeanskom letu.

- Tako sam srećan i uzbuđen zbog tebe; Obaveštavajte nas", napisao je jedan pratilac, ali bilo je i onih koje je njena ljubavna priča nije "istopila". - Niste rekli zašto je u zatvoru i iako je to možda nešto malo; a on je dobar dečko; da sam ti mama sigurno te ne bih pustio... - prokomentarisao je drugi pratilac.

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.