GLUMICA POKAZALA GRUDI PRED CELIM SVETOM: Pre nego što uđete, obezbedite sebi PRVU POMOĆ (FOTO)
Foto: Profimedia

ŠTA KAŽETE?

GLUMICA POKAZALA GRUDI PRED CELIM SVETOM: Pre nego što uđete, obezbedite sebi PRVU POMOĆ (FOTO)

Hadsonova je na premijeru došla u velikom stilu i to u pratnji verenika Denija Fudžikave

Objavljeno:

Astraktivna holivudska glumica Kejt Hadson zvezda je filma "Stakleni luk" ("Glass onion"), nastavka ostvarenja "Nož u leđa"( A knives out mistery"), reditelja Rajana Džonsona, koji je ove nedelje prikazan na Filmskom festivalu u Londonu. Sjajnu ekipu predvodi britanski glumac Danijel Krejg, a društvo su mu pred kamerama pored Kejt pravili i Edvard Norton, Džanel Mone, Dejv Batista i mnogi drugi.

Hadsonova je na premijeru došla u velikom stilu i to u pratnji verenika Denija Fudžikave. Ona se pojavila u eksluzivnoj haljini za koju je dobila salve komplimenata, ali zbog koje je bila i predmet brojnih rasprava. Kreacija je delo francuske modne kuće "Saint Laurent" iz kolekcije za jesen 2022. godine, a košta skoro 9.000 evra.

Kejt je blistala u brao-žutoj haljina sa tankim bretelama koje se ukrštaju na leđima, a sečena je tako da malo šta prepušta mašti, pogotovo u gornjem delu. Dekolte je bio i više nego upečatljiv, a budući da se smela glumica ohrabrila da je ponese bez brushaltera sve oči su bile uprte u nju.

Fanovi su je dočekali sa salvama pohvala, pa je fotografija za nepun dan dobila 124.000 sviđanja i na hiljade pozitivnih komentara.

- Kejt je sada još seksepilnija -

- Koliko je ova žena divna i spolja i iznutra -

- Najlepša glumica ikada -

- Zadivljujuće lepa i zgodna žena -

- Boginja stila -

Kao i uvek našli su se i oni kojima je Kejt u haljini bila totalni promašaj. Pojedinci su uz to primetili da se glumičino lice promenilo i komentarisali da je po svemu sudeći koristila botoks.

- Haljina je loš izbor. Inače, nisam je prepoznala -

- Ovo je previše -

- Haljina je degutantna. Može da košta mnogo novca, ali deluje jeftino -

- Ovde liči na Madonu -

- Dame ne nose ovakve haljine -

- Haljina je više za plažu nego za premijeru, ali Hadsonova ima harizmu i lepotu koja to nadopunjuje -

- Žena se unakazila botoksom - glasile su samo neke od mnogobrojnih kritičkih reakcija u kojima je čak aludirano na to da je krajnje neukusno da se jedna trudnica pojavi u tako otvorenom komadu.

Interesantno je, pritom, da su komentari na novi film gotovo potpuno izostali.

Verenik slavne glumice, Deni Fudžikava, nije se odvajao od nje. Inače, par ima i zajedničku ćerku, a Kejt ga je sve vreme zaljubljeno gledala. Njih dvoje su u vezi od 2017. godine, iako se poznaju deceniju i po.

- Znamo se 15 godina. On je polubrat mog najboljeg prijatelja - objasnila je svojevremeno Kejt koja je bila u drugom stanju u trenutku kada su se upoznali.

Ona je tada bila u vezi sa Krisom Robinsonom sa kojim danas ima sina od 17 godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.