GORAN VIŠNJIĆ ZAUVEK REKAO ZBOGOM! Ima i jak razlog
Foto: AP / Chris Pizzello

presekao

GORAN VIŠNJIĆ ZAUVEK REKAO ZBOGOM! Ima i jak razlog

Dodao je kako bi, da nije završio studije glume, verovatno ostao da živi u Šibeniku

Objavljeno: 12:59h

Glumac Goran Višnjić je nedavno u jednom podkastu govorio o svojoj karijeri i porodici, a tom prilikom je objasnio zašto ne živi u Hrvatskoj, već u Engleskoj.

"Jedan od razloga zašto smo u Engleskoj, a nismo u Hrvatskoj je to što u Hrvatskoj ipak više ljudi zna ko sam. Koliko god je to nekad zahvalno, jer vam se možda progleda kroz prste za neke stvari, s druge strane, decu gledaju ili pozitivno ili negativno kroz njihovog oca. Mislim da im to ne treba, ne želim da imaju taj teret", rekao je Višnjić, pa dodao:

"Video sam veoma mnogo primera gde su roditelji poznate osobe, a klinci se u tome pogube", ispričao je Goran, koji se pre dve godine sa porodicom nakon 20 godina života u Americi preselio u Englesku, u Kornvol.

Dodao je kako bi, da nije završio studije glume, verovatno ostao da živi u Šibeniku.

Goran Višnjić
foto: Printscreen/Instagram

"Moj ceo život počiva na talentu koji mi je poklonjen. Ali ako se taj talent ne neguje, ako se ne radi na njemu, možda možeš samo glumiti u amaterskom pozorištu, što je isto super. Da se nisam upisao na Akademiju dramskih umetnosti, najverovatnije bih završio za profesora istorije, radio u Šibeniku i glumio u amaterskom pozorištu", rekao je glumac.

"Mislim da je mnogo toga još preda mnom, imam još velikih želja. Želim da uradim stvari koje pre nisam stigao da uradim. Ne gledam to kao san, nego kao svoj životni put", zaključio je

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.