NAKON POLA VEKA U BRAKU! Radoš Bajić jedva SMOGAO SNAGE DA KAŽE OVO O SUPRUZI MILENI
Foto: Dragana Udovičić

GLUMAC ISPRIČAO

NAKON POLA VEKA U BRAKU! Radoš Bajić jedva SMOGAO SNAGE DA KAŽE OVO O SUPRUZI MILENI

"Retkost je videti kako čovek voli i poštuje ženu! Svaka čast, gospodine Radoše!", glasi jedan komentar. A kako je počela ova divna priča poznatog para?

Objavljeno: 12:22h

Divna ljubavna priča spaja našeg čuvennog glumca i reditelja Radoša Bajića i njegovu suprugu Milenu, koji su skoro pola veka u braku, delili su dobro i zlo, a emocije ne jenjavaju, postaju sve jače.

"I tako... Moja Milena i ja... I nebo iznad, a Tornik iza nas..Hvala ti Boze… Radoš", napisao je glumac nedavno na Instagramu i objavio fotografiju na kojoj su on i njegova supruga.

"Retkost je videti kako čovek voli i poštuje ženu! Svaka čast, gospodine Radoše!", glasi jedan komentar. A kako je počela ova divna priča poznatog para?

"Četvrtog maja 1973. godinu upoznao sam prelepu Milenu Bjelić koja će posle tri godine postati Bajić... Ručak na kartonskoj kutiji, dve viljuške i dve kašike, iznajmljena soba sa upotrebom zajedničkog kupatila - borba, odricanja, skromnost, istrajnost, poverenje i beskrajna ljubav koja traje do danas... Na mnogaja ljeta", poručio je glumac na Instagramu pre nekoliko godina, povodom rođendana svoje supruge, sa kojom se suočavao sa raznim izazovima- kako ljubav već i nalaže.

1 / 5 Foto: Promo

"Kao mlad glumac, 1976. godine dobio sam poziv i ugovor za Holivud od velikog američkog producenta Olivera Ungera – gde me je čekala uloga u filmu Voltera Hila „Ratnici podzemlja“. Nisam otišao jer nisu pristali na uslov da sa mnom pođe i moja Milena. Da sam otputovao, to bi automatski značilo kraj i naše ljubavi i zajedničkog života Nikada se nisam pokajao jer sam između života i slave izabrao - život", rekao je jednom prilikom Radoš Bajić koji je nedavno promovisao svoju knjigu.

Jedan od, pretpostavljavamo, najvećih izazova koji su pobedili bila je Milenina borba sa rakom dojke, o čemu je Radoš javno pričao: "Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena (lik iz serije "Selo gori, a baba se češlja"). Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć".

Radoš je borbu protiv raka dojke, kojoj je posvećen ovaj mesec, podržao i kroz seriju "Selo gori, a baba se češlja" u kojoj je njegova televizijska supruga Radojka (Ljiljana Stjepanović) bolovala od ove bolesti.

Bračni par Bajić ima ćerku Jelenu koja je uspešan reditelj i sina Nedeljka, glumca i producenta.

"Kada je Sveti Trifun, i njihov dan Valentina, i kada nije - posle 45 godina sklada, borbe, međusobne podrške i ljubavi, zauvek MOJA MILENA. Na mnogaja ljeta", istakao je glumac u februaru ove godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.