UMRLA JEDNA OD NAJPOZNATIJIH GLUMICA! Majka je GLUMCA KOJEG SRBI OBOŽAVAJU
Foto: Printscreen

TUGA

UMRLA JEDNA OD NAJPOZNATIJIH GLUMICA! Majka je GLUMCA KOJEG SRBI OBOŽAVAJU

Njih dvoje su se venčali u roku od nekoliko meseci, brak koji je trajao 41 godinu do smrti Lea Penna 199

Objavljeno:

Glumica Eileen Ryan, majka glumaca Seana Penna i Christophera Penna te muzičara Michaela Penna, umrla je u nedelju u svom domu u Malibuu, samo nedelju dana pre njenog 95. rođendana.

Ryan, rođena kao Eileen Annucci, upoznala je kolegu glumca Lea Penna 1957. na probama za The Iceman Cometh, produkciju Circle in the Square (Leo Penn je preuzeo Jasona Robardsa). Njih dvoje su se venčali u roku od nekoliko meseci, brak koji je trajao 41 godinu do smrti Lea Penna 1998.

Od svog prvog pojavljivanja na TV-u u Goodyear Television Playhouse iz 1955., Ryan je imala stabilnu i plodnu glumačku karijeru decenijama, s gostujućim ulogama u Zoni sumraka, Bonanzi, Detektivima, Benu Caseyju, Marcusu Welbyju, M.D., Maloj kući u preriji, Arlie $$, Ally McBeal, NYPD Blue, ER, CSI, Men of a Certain Age i Grey's Anatomy, među mnogim drugima. Na velikom platnu pojavila se u filmovima uključujući Parenthood, At Close Range, Benny & Joon i raznim projektima svojih sinova uključujući At Close Range, I Am Sam, The Indian Runner i The Crossing Guard.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.