DEČKO JU JE PREVARIO, A SADA NE ŽELI DA OSTAVI LJUBAVNICU: Svaki dan PROŽIVLJAVA OVO sa NJIM
Foto: Profimedia

sramota

DEČKO JU JE PREVARIO, A SADA NE ŽELI DA OSTAVI LJUBAVNICU: Svaki dan PROŽIVLJAVA OVO sa NJIM

Obećao je, kaže, da će prekinuti vezu, ali kako su nedelje prolazile, primetila je da on i dalje ostaje do kasno na poslu ili da navodno igra fudbal sa prijateljima, iako je negirao da je viđa

Objavljeno: 22:21h

Psihoterapeut je odmah savetovao da izađe iz situacije koja deluje kao da joj je nametnuta.

U januaru sam saznala da me dečko sa kojim sam pet godina vara. Mi smo u kasnim dvadesetim i trebalo bi da se venčamo sledeće godine, tako da sam bila skrhana, napisala je jedna devojka seksualnom terapeutu i ​​kolumnisti Metroa, dr Angharadu Rudkinu. Obećao je, kaže, da će prekinuti vezu, ali kako su nedelje prolazile, primetila je da on i dalje ostaje do kasno na poslu ili da navodno igra fudbal sa prijateljima, iako je negirao da je viđa.

1 / 4 Foto: Profimedia

„Rekao mi je da želi da nas troje živimo zajedno i da misli da ćemo se odlično slagati i da će u vezi biti mnogo više ljubavi i podrške, da ćemo imati više seksualne raznolikosti i da brinemo o deci bi nam bilo mnogo lakše. U suštini, u njegovom svetu postoji samo pozitiva i ništa ne može da pođe po zlu...“ „Zbog svega što je rekao, nevoljno sam pristala da je upoznam.

Svađa
foto: Profimedia

Bila je veoma ljubazna prema meni, i kao on , ona smatra da je ideja nas troje zajedno odlična i naglasila je da nećemo biti u otvorenim odnosima sa drugima. Pristala sam i sada živimo tako neko vreme i ne mogu da poreknem, se*s između nas troje je neverovatan, ali druge stvari ne funkcionišu dobro."

- Prvo što vrišti iz vaše poruke je da vam je cela situacija nametnuta i da to nije nešto što vi sami želite - napisao joj je dr Rudkin. "Naravno da se trudi da ideja zvuči divno, kako ne bi morao da odustane od toga. Kako odrasli ljudi žive životom zavisi od njih, sve dok se svi slažu, ali ovo mi zvuči kao da se ti slažeš jer ne možeš da podneseš pomisao da raskineš s njim i osećaš da je to jedini način da ga zadržiš“, dodao je. „

Par, Raskid, Razvod, Brak, Krevet, Svađa, Prepirka
foto: Profimedia

Život u troje nije sve u dobrom seksualnom životu, i gotovo je neizbežno da će biti neujednačenog iskazivanja pažnje i naklonosti, a ljubomora koja rezultira može učiniti da se osećate jadno. Ako je vaš dečko odlučan da bude sa tom devojkom, može biti upitno koliko te voli i da li zaista želi trojku ili nema srca da završi stvari sa tobom“, zaključio je terapeut.

(Espreso/Metro)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.