DA LI JE MOGUĆE DA JE TOLIKO? Evo koliko je ZAPRAVO VISOKA Mirka Vasiljević, NEVERICA
Mirka Vasiljević, Foto: RTV Pink printscreen

ko bi rekao

DA LI JE MOGUĆE DA JE TOLIKO? Evo koliko je ZAPRAVO VISOKA Mirka Vasiljević, NEVERICA

2009. godine je bila Dunja Lađarski u seriji „Jesen stiže, Dunjo moja“ koja je nastala po trilogiji filmova: „Jesen stiže, Dunjo moja“, „Konji vrani“ i „Bledi mesec“

Objavljeno:

Mirka Vasiljević je poznata srpska glumica.

Ona je supruga fudbalera Vujadina Savića.

2010. godine je učestvovala u snimanju komedije „Pare ili život“ koja se prikazivala na televiziji Pink. Takođe je glumila Blanki Salom de Korać u seriji „Miris kiše na Balkanu“ koja je urađena prema istoimenom romanu Gordane Kuić.

Mirka Vasiljević
foto: Nemanja Nikolić

Odrasla je sa mamom Mirjanom, tetkom Ljiljanom, tečom Goranom i bratom od tetke Nikolom. Završila je gimnaziju „Runđer Bošković“ i pohađala je „UMS“ školu za talente. Od pete godine je radila kao dečiji model i vodila je emisiju „City kids“ na televiziji Pink. Takođe se bavila folklorom. Pojavila se u spotu Tijane Dapčević za pesmu „Zemlja mojih snova“. 2005. godine je tumačila glavnu ulogu Sofije u filmu „Mi nismo anđeli 2“ koji predstavlja nastavak filma „Mi nismo anđeli“. Glumila je sa velikanima kao što su: Nikola Koja, Srđan Todorović, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, itd. Takođe je počela da snima komediju „Ljubav, navika, panika“ u kojoj, pored Seke Sabljić, Nikole Simića i Marije Karan, ima glavnu ulogu.

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

2009. godine je bila Dunja Lađarski u seriji „Jesen stiže, Dunjo moja“ koja je nastala po trilogiji filmova: „Jesen stiže, Dunjo moja“, „Konji vrani“ i „Bledi mesec“.

2011. godine joj je dodeljena uloga Milice u filmu „Zduhač zvani avantura“ koji govori o avanturama srednjoškolaca koji provode nezaboravan raspust na putu ka velikom rok festivalu. 2013. godine je bila Vera u seriji „Zvezdara“ koja govori o tri sestre koje su po izgledu slične, ali po karakteru totalno različite, i njihovom bratu Gagi koji je mezimac u porodici.

Mirka Vasiljević
foto: Dragana Udovičić

Neke od predstava u kojima je glumila su: „Pazi s’ kime spavaš“, „Aladinova čarobna lampa“, itd. Mirka je od malih nogu navijala za „Crvenu zvezdu“, a njen suprug i svekar su igrali za ovaj klub. Sa decom se često seli pošto Vujadin igra za inostrane klubove. Iako ima mnogo obaveza, nalazi vremena za studije i glumu.

Mirka Vasiljević
foto: Printscreen/RTV Pink

Mirka je visoka 175 cm.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.