UHVATILA JE MUŽA DOK JE PRIČAO SA KOLEGINICOM: Ostala je ZAKUCANA kada joj je TRAŽIO 1 STVAR
Foto: Profimedia

strašno

UHVATILA JE MUŽA DOK JE PRIČAO SA KOLEGINICOM: Ostala je ZAKUCANA kada joj je TRAŽIO 1 STVAR

Sve je počelo kada je njegov prijatelj u studetskom domuprošle godine optužen za prevaru

Objavljeno: 20:34h

–Moj muž je pokušavao da zavede svoju asistentkinju i stvarno ne razumem zašto, jer sam ja puno privlačnija od nje. Ja imam 45 godina, a moj suprug 52 godine. U braku smo 13 godina i imamo dva sina od devet i pet godina. Da budem poštena prema njemu, stvari u našem braku su u poslednje vreme malo zastale – napisala je jedna žena za The Sun.

Sve je počelo kada je njegov prijatelj u studenom prošle godine optužen za prevaru. Ona nikad nije verovala ovom prijatelju i uvik joj se nešto činilo pogrešnim. Pa kad su se pojavile vesti o njegovim lukavim poslovima, nije bila nimalo iznenađena.No, njen muž odlučio je da stane uz njega, čak je pristao da tvrdu da je dobrog karaktera na sudu.

1 / 5 Foto: Profimedia

Većina su bile poslovne stvari, ali poslednja poruka joj je zapela za oko. Pisalo je: “I molim te da mi šaljesporuke. Rekla sam ti da je odgovor ne." Dakle, kad je skočio pod tuš nakon trčanja, pogledala mu je po telefonu. Pronašla je njihove poruke, u kojima ju je više puta zvao.

Brak
foto: Profimedia

– Upoznala sam tu ženu i stvarno mi nije jasno zašto je zainteresovan. Ona je prosečnog izgleda, sa smeđom kosom i velikim stomakom. Možda samo želi dobru priču koju će ispričati svojim prijateljima u pabu, da je spavao sa svojom asistentkinjom na svom stolu iza leđa svoje žene – zaključila je.

Brak
foto: Profimedia

– Mislite li da njegova asistentkinja izgleda dobro ili ne nije bitno. Vaš suprug razmišlja o prevari, što bi moglo značiti kraj vaše veze. Morate da odlučite je li taj brak ono što zaista želite i, ako je tako, počnite raditi na njemu. Normalno je da parovi imaju različita mišljenja, ali pokušajte da to ne stane između vas. Vaš je suprug odlučio da stane uz svog prijatelja, a vi se niste slagali s njegovom odluko, ali to ne bi trebalo da znači da to morate jedno drugom zameriti. Kao početnu tačku, jednite i razradite razlike koje biste oboje voleli da rešite u svojoj vezi – odgovorila joj je Deidre.

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.