MLADA SMISLILA PAKLENU OSVETU ZA SVEKRVA I SVEKRVU: Ono što im je PRIREDILA neće moći da ZABORAVE
Foto: Printscreen

hir

MLADA SMISLILA PAKLENU OSVETU ZA SVEKRVA I SVEKRVU: Ono što im je PRIREDILA neće moći da ZABORAVE

Tada je pobesnela zbog manipulacije supruga i njegove rodbine i žena se zainatila

Objavljeno: 21:32h

Jedna nevesta tvrdi da su njen svekar i svekrva namerno pokušali da spreče njeno unapređenje na poslu kako bi je prisilili da sluša njihove zahteve u vezi sa svadbom jer su tvrdili „da je previše zaokupljena svojom karijerom“. Međutim, njihova strategija izjalovila se kada je žena odlučila da obuče jeftinu crnu haljinu na dan venčanja, a pre toga, iz inata, izdvojila ogroman iznos za otmenu haljinu za posao. Nevesta se nadala da će ‘osvetnička’ haljina dati do znanja roditeljima njenog supruga da joj je posao jednako važan kao i dan venčanja te da su njihovi napori da je odvrate od fokusiranja na karijeru propali.

1 / 4 Foto: Profimedia

‘Tražili su od muža da me stalno zove na posao’

Obraćajući se Reditu kako bi objasnila priču iza svoje haljine, žena, sada razvedena, rekla je: „Roditelji bivšeg muža su hteli da moje venčanje bude po njihovom, ali ja sam odbila. Moj bivši je znao da radim na unapređenju i rekao roditeljima o tome. Odlučili su da pokušaju da sabotiraju moje napredovanje tako što će me moj bivši stalno maltretirati na poslu, a kod kod kuće su započinjali duge svađe sa mnom kako bih bila previše iscrpljena da se usredsredim na posao“, tvrdi. „Kad sam bivšem to rekla, rekao mi je ‘ako želiš da imaš imalo mira kod kuće da bi mogla da se usredsrediš na posao, onda popusti oko svega što moji roditelji žele za venčanje“, dodaje.

Svadba, Venčanje, Mladenci, Mlada, Mlađoženja
foto: Profimedia

Tada je pobesnela zbog manipulacije supruga i njegove rodbine i žena se zainatila: „Odlučila sam da je mala osveta u redu. Pronašla sam crnu haljinu za 40 dolara na internetu nedelju dana pre venčanja da mi posluži kao venčanica. Neko vreme pre venčanja, šef mi je rekao da će moje unaprjeđenje biti objavljeno na sastanku u nedelji venčanja. Pa sam otišla do lokalnog dizajnera i kupila haljinu od 500 dolara za taj trenutak.

„Zatim nastavljam i uveravam roditelje bivšeg supruga, svu porodicu i prijatelje koje su pozvali (pa, dođavola, popunili su većinu mog spiska zvanica za venčanje svojim gostima) da dođu kako bi saznali da sam potrošila mnogo novca na haljinu za posao i jedva nešto na haljinu koju sam nosila za venčanje“, nastavlja.

„Sećam se da sam mnogim ljudima govorila u stilu ‘venčanje mi jednostavno nije toliko važno koliko moj posao’. Očigledno, to je stvarno postidelo mog svekra i svekrvu“.

Burma, Prsten, Venčanje, Svadba, Mlada, Mladoženja
foto: Profimedia

Roditelji njenog bivšeg supruga užasno su podneli ovo, ali nevesta je svojom odlukom bila više nego zadovoljna. A i dugoročno se isplatila. „Na kraju sam haljinu dala mlađoj sestri bivšeg supruga… Prošla je skoro decenija, razvela sam se od bivšeg i odselila se, ali prema onome što sam poslednji put videla na Fejsbuku, ona još nosi tu haljinu na porodičnim događajima, i bez sumnje pokvari raspoloženje veštici od njegove majke. To je zaista dar koji nastavlja da se daje.“

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.