"PRIMORAO ME JE NA TO, TAJ ČIN ME JE RAZLOMIO": Uznemirujuća ISPOVEST GLUMICE o ODNOSU sa Vladimirom Kličkom
Foto: Printscreen

šok

"PRIMORAO ME JE NA TO, TAJ ČIN ME JE RAZLOMIO": Uznemirujuća ISPOVEST GLUMICE o ODNOSU sa Vladimirom Kličkom

Zvezda iz Nešvila (33) je u emisiji "Red Table Talk" otkrila dosta toga o uznemirujućem trenutku kada je, kako je istakla, svoje tada četvorogodišnje dete poslala da živi u Ukrajinu sa Kličkom (46)

Objavljeno:

Bivši bokser i aktivista Vladimir Kličko godinama je bio u vezi sa glumicom Hejden Panteijer s kojom je dobio ćerku Kaju. Njihova ljubav doživela je kraj, sa glumica je sada iznela šokantne tvrdnje o borbi za starateljstvo.

Glumica Hejden Panetijer se namerila na svog bivšeg partnera, nekadašnjeg trofejnog boksera Vladimira Klička, optužujući ga da joj nije dao izbora kada je u pitanju potpisivanje punog starateljstva nad njihovom ćerkom Kajom, koja sada ima sedam godina. To se dogodilo još 2018. godine, usred, kako napominju ukrajinski mediji, glumičinih problema sa zloupotrebom supstanci za smirenje.

Zvezda iz Nešvila (33) je u emisiji "Red Table Talk" otkrila dosta toga o uznemirujućem trenutku kada je, kako je istakla, svoje tada četvorogodišnje dete poslala da živi u Ukrajinu sa Kličkom (46).

U najavi za intervju može se videti deo u kojem Hejden govori kako ju je bivši partner bukvalno primorao na to da se odrekne starateljstva nad detetom kada je njihovoj ljubavi došao kraj. Hejden je rekla da joj se i danas srce slama pri samoj pomisli na taj čin. Otvoreno je govorila i o borbi s postporođajnom depresijom, tokom koje je, kako je priznala, postala zavisna od lekova. Ovu situaciju je, prema njenim tvrdnjama, iskoristio i Kličko koji joj je rekao kako bi zbog svega kroz šta prolazi, dete neko vreme trebalo da bude sa njim, na sigurnom.

Glumica je potpisala papire u kojima Kličku daje starateljstvo nad ćerkom Kajom, verujući da će ponovo moći da vrati dete kada se emotivno i psihički sredi. Kako je istakla, nju je bivši muž praktično na sve to naterao, iskoristivši njeno trenutno nestabilno stanje.

Vladimir Kličko
foto: EPA/Mika Volkmann

- Srce mi se slamalo dok sam potpisivala papire i maltene se odrekla starateljstva nad ćerkom. Tada sam verovala da je to zaista najbolja opcija dok ne sredim život. Mislila sam da ću posle toga ponovo dobiti mogućnost da brinem o svom detetu i da ćemo deliti starateljstvo. To se nikada nije desilo - istakla je glumica u svojoj ispovesti.

Od izbijanja rata u Ukrajini državom je zavladala nesigurnost i veoma velika napetost. Glumica je dodatno potresena zbog brige za svoje dete, uzimajuću u obzir da su i Vladimir i Vitalij Kličko vojno aktivni u ratu. Hejden je na početku rata sa pratiocima na društvenim mrežama podelila da je njena ćerka bezbedna i da nije više u Ukrajini, ali se o daljem životu mališanke više ništa ne zna.

U kontroveznoj glumičinoj ispovesti, ona govori i o tome da su joj saradnici posle porođaja davali pilule da bi joj popravili raspoloženje i da bi u javnosti izgledala srećnije. Hejli je govorila i o tome da je posle porođaja imala nesreću. Mnogi su je tada osudili i govorilo se da je bila pod dejstvom alkohola i opijata. Međutim, ona je to demantovala.

- Ne znam gde se je počela postoporođajna depresija, a gde borba sa alkoholizmom. U jednom periodu bila sam u zaista lošem stanju i niko nije shvatao kroz šta prolazim. Sve sam više pila, alkohol me je potpuno obuzimao. Ja jesam snažna žena, međutim, posle porođaja sam zaista posrnula. Dešavalo mi se da ležim na podu potpuno oduzeta od alkohola. Jednostavno, nisam bila dobro - govori glumica, pa dodaje:

- Od žene koja se lečila od postporođajne depresije, postala sam alkoholičar. Ljudi su me drugačije gledali, više nisu imali empatije za mene. Niko mi nije verovao šta god da kažem, to je bilo zaista ponižavajuće i bolno. Osećala sam se bespomoćno, samo sam želela da se sklupčam u ćošku sobe i plačem. Ne mogu da kažem da sam danas poptuno izlečena, ali idem korak po korak svakim novim danom. Biću dobro, ne želim da mi se ponovo period koji je iza mene - zaključuje glumica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.