POZNATA GLUMICA FILMOVA ZA ODRASLE JE HRIŠĆANKA! Njeno IME SVI VEĆ DOBRO ZNATE
Foto: Printscreen/Instagram

šok

POZNATA GLUMICA FILMOVA ZA ODRASLE JE HRIŠĆANKA! Njeno IME SVI VEĆ DOBRO ZNATE

Sara je kao dete sebe doživljavala kao dečaka, a u mladosti je bila striptizeta i radila brojne poslove kako bi isplatila svoje školovanje. Sa druge strane ona je pre industrije filmova za odrasle radila i kao profesionalna plesačica

Objavljeno:

Popularna glumica u filmovima za odrasle Sara Džej ima bezbroj fanova širom sveta. Ipak, iako se o njenom životu iza kamera malo znam, postoje neki detalji koji prate njen život, a koje širi auditorijum ne zna.

Sara Džej je rođena 14. novembra 1977. godine u Sinsinatiju. Hrišćanske je veroispovesti, nemačko - irskog je porekla, a trenutno živi u Las Vegasu. Diplomirala je psihologiju na Univerzitetu u Sinsinatiju.

Sara je kao dete sebe doživljavala kao dečaka, a u mladosti je bila striptizeta i radila brojne poslove kako bi isplatila svoje školovanje. Sa druge strane ona je pre industrije filmova za odrasle radila i kao profesionalna plesačica.

Pored brojnih poslova kojima je isplaćivala fakultet, Sara je u pojedinim intervjuima rekla da je u teškim vremenima ona bila ta koja je izdržavala celu porodicu, te otuda brojni poslovi koje je radila.

Ova atraktivna plavuša tvrdi da pre svog učešća, odnosno ulaska u industriju, nikada nije gledala filmove ovog sadržaja, kao i da njena porodica zna šta ona radi i podržava je u tome.

Sara je 2001. godine otvorila svoj veb sajt, a trenutno ima preko 5 milion fanova širom sveta, što potvrđuju i njeni nalozi na društvenim mrežama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.