STRIPTIZETA RAZOTKRILA SVOG DEČKA, NIJE ZNALA KO JE ON USTVARI: Kada čujete šta joj je sve radio, ZGROZIĆETE SE
Stela Paris i Kristofer Mor, Foto: Printscreen/Facebook/Stella Paris

jezivo

STRIPTIZETA RAZOTKRILA SVOG DEČKA, NIJE ZNALA KO JE ON USTVARI: Kada čujete šta joj je sve radio, ZGROZIĆETE SE

Stela Paris kaže da joj je trebalo godinu dana da se pomiri sa činjenicom da je bila sa monstrumom

Objavljeno: 10:09h

Jedna Britanka je ispričala kako je bila u vezi sa jednim od najtraženijih kriminalaca u Velikoj Britaniji godinu dana, ali imala pojma ko je on.

Striptizeta Stela Paris (35) upoznala je Kristofera Gesta Mora u striptiz klubu na Malti 2012, devet godina nakon što je mučio i ubio Brajana Votersa (44) 2003. pred njegovom decom zbog duga za drogu. Kasnije se “pritajio” pod lažnim imenom Endru Lem i preselio se na Maltu.

Paris je rekla da ju je u početku Mor privlačio zbog njegovog bogatstva, ali su na kraju uspostavili pravu vezu. Opisala ga je kao motivisanog, pozitivnog razmišljanja i nekoga ko je imao vizionarski stav prema poslu i zarađivanju novca.

Ona je rekla da su prvi znaci da nešto nije u redu bile česte noćne more od kojih je patio, te da je pokušavala da mu pomogne.

– Znala sam da nešto nije u redu sa njim, ali nisam znala da je kriminalac – rekla je ona za Dejli Star.

Međutim, Morovo je na kraju postao, kako kaže, postao opsednut kontrolom, pa joj je zabranio da se slika i koristi društvene mreže. Takođe joj je bilo čudno što je imao je običaj da vezuje kosu kod kuće, ali je spuštao kada izlazi.

– Jednom kada smo otišli ​​u restoran, pomislila sam: “Sačekaj, da li pokušavaš da sakriješ lice jer me se stidiš? Da li se brineš da će me Maltežani videti i da će znati da izlaziš sa striptizetom” – rekla je ona.

Zatim je opisala kako je Mor jednom prilikom izgubio živce zbog toga što mu se nije svideo doručak i napao je.

– Jednog jutra me je zamolio da mu napravim kuvana jaja za doručak i jedno od njih je bilo rovitije nego što voli, pa ga je bacio na mene. Rekla sam da je to poslednja kap koja je prelila čašu i da ga ostavljam. Ali on me je srušio na zemlju, dok sam se mučila jer je bio veoma jak. Nagnječio mi je zglob ali sam ustala i otišla do mamine kuće – prisetila se Stela.

Par je raskinuo 2013. godine nakon čega se Paris preselila u London. Šest godina kasnije saznala je da je njen bivši dečko ubica, i to kada joj je majka pokazala novinski članak.

– Činjenica da je on bio ubica me je skrhala. Detalji torture su me užasnuli i naneli štetu mom mentalnom zdravlju. O, Bože, nemate pojma kako je to uticalo na moj život. To je dovelo do toga da ne verujem ljudima. Kako možete da znate ko je neko zaista? – kazala je ona u ispovesti za pomenuti britanski tabloid.

Stela dodaje da joj je trebalo godinu dana da u glavi procesuira činjenicu da je živela, jela i spavala sa nekim čije pravo ime i poreklo nisam znala.

Mor je na kraju pronađen i uhapšen 2019. godine i sada služi doživotnu kaznu zatvora za svoje zločine, s tim da posle 24 godine može da zatraži uslovno puštanje na slobodu.

Na sudu je dokazano da je svoju žrtvu obesio naglavačke za gležnjeve, tukao ga motkom i pržio istopljenom plastikom dok su Votersova deca to posmatrala u očaju. Tužilac je opisao i kako je Votersu potapao glavu u zeleno bure sa prljavom vodom. Jeziva četvorosatna tortura koji su Mor i njegova banda počinili zbog duga od 20 hiljada funti za drogu odigrala se u prljavoj štali na jednoj farmi u Češiru.

Žrtva je na kraju umrla od višestrukih povreda uključujući krvarenje u mozgu, nagnječenje srca i prelom više rebara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.