ZA NJENIM TELOM UZDIŠU SVI, DOK NE SAZNAJU ŠTA SE KRIJE IZA NJEGA: "Ovo je NEMOGUĆE I NADREALNO" (FOTO)
Fitnes instruktorka, Foto: Printscreen/ Instagram/dannilevyfit

da li je moguće?

ZA NJENIM TELOM UZDIŠU SVI, DOK NE SAZNAJU ŠTA SE KRIJE IZA NJEGA: "Ovo je NEMOGUĆE I NADREALNO" (FOTO)

Priča tridesetosmogodišnje Britanke Deni Levi obišla je svet, a evo i zašto.

Objavljeno:

Fitnes instruktorka Deni Levi (38), za kom uzdišu svi koji je vide, budući da njeno telo u svakom trenutku izgleda fascinantno, zapravo je na pragu šestog meseca trudnoće, ali niko to ni ne sanja dok ona ne kaže da je u blagoslovenom stanju.

Naime, iako je u 24 nedelji "drugog stanja" ona umesto trudničkog stomaka i dalje ima "pločice" i nosi odeću koju je nosila i pre nego što je uopšte planirala da postane majka, što mnogi smatraju apsolutno neverovatnim. A zaista i jeste.

Mlada Britanka, koja živi u španskom gradu Marbelja sa svojim verenikom Rikom, pravo je čudo od žene i niko ne ume da objasni kako je moguće da joj se u drugom tromesečju uopšte ne vidi trudnički stomak.

Deni je u maju saznala da će postati mama nakon što se po povratku sa poslovnog puta u Ameriku osećala loše. Uradila je test i saznala da je u drugom stanju. Kao i većina žena uplašila se da će se tokom trudnoće previše ugojiti, pa je rešila da nastavi sa vežbanjem bez obzira na blagosloveno stanje.

- Trudnoća je bila iznenađenje jer sam mislila da ne mogu da ostanem u drugom stanju. Iako sam oduvek želela porodicu, plašila sam se trudnoće upravo zato što sam mislila da ću se ugojiti. Kad sam saznala da sam u drugom stanju bila sam srećna, ali i uplašena kakve će to promene doneti na mom telu. Bilo je dana kad sam razmišljala, kao i većina žena, da prekinem sa treninzima i nastavim nakon porođaja, ali sam shvatila da se neću osećati dobro i da ću zažaliti. Lako je naći izgovore, ali ako niste srećni u svom telu onda nećete biti zadovoljni uopšte - uverena je Deni.

Ona redovno na Instagramu postavlja svoje fotografije i obaveštava pratioce u kojoj je nedelji trudnoće. Ne samo što nije dobila ni gram sala, već se po njenom stomaku nikako ne može zaključiti da je drugom stanju.

- Mislila sam da ću stomak dobiti iznenada, kako kažu preko noći, ali se to nije dogodilo. Ne samo što sam nastavila sa vežbanjem, već i sa uobičajenom ishranom - rekla je ona.

Neke od vežbi Deni je prilagodila svom stanju kako bi bile bezbedne za bebu, ali veruje da njeno dete uživa dok ona vežba. Opisujući kako izgleda jedan njen dan ona otrkiva da 3 do 4 puta nedeljno trči oko 7 km ili 40 minuta.

- U teretani treniram 3 ili 4 puta, ali radim isključivo vežbe za noge i grudi. Zaista uživam u treningu sa tegovima. Prilikom vežbanja jednostavno slušam svoje telo koje može da mi kaže mnogo više od knjige šta treba a šta ne da radite u trudnoći - rekla je ona.

Kad je u pitanju ishrana, ona se, kao i pre trudnoće, hrani zdravo i toga se dosledno drži.

- Za doručak jedem zobenu kašu ili omlet od belanaca. Za ručak najčešće piletinu ili tunjevinu uz pirinač, a povremeno pojedem sladoled ili čokoladu. Suštinski se ne odričem ničega i dnevno unesem između 2.000 i 2.500 kalorija, kao i pre trudnoće - objasnila je Deni.

Ona ne krije da je veliki protivnik priča da trudnica treba da jede za dvoje.

- To su gluposti. Nemojte se hraniti nezdravo i jesti smeće samo zato što ste trudni. To nije dobro za vašu bebu i neće biti dobro za vas nakon što se porodite. Ja nikad nisam imala problem sa viškom kilograma, pa mi je zbog toga možda lakše da zadržim vitak stas uprkos trudnoći - naglasila je ta mlada, atraktivna žena.

Beba se, kako je dodala, normalno razvija.

- Trudnoća treba da vam bude razlog da se hranite zdravije, a ne da jedete više. S kim god sam od stručnjaka razgovarala rekli su mi da treba da nastavim s vežbanjem samo da vodim računa i da ih prilagodim svom stanju. Nadam se da ću moći da treniram do poslednje nedelje jer ako ne vežbam, to utiče na moje mentalno zdravlje i osećam se jadno - poručila je ta neobična trudnica.

Ona veruje da će stomak dobiti u poslednjem tromesečju trudnoće.

- Naravno da će mi stomak porasti i da ćemo dobiti na težini i beba i ja. Rekli su mi da u poslednja 3 meseca trudnoće mogu da unesem još dodatnih 300 kalorija. Ukoliko budem više gladna naravno da ću više i jesti - dodala je Deni.

Ona ističe da će to biti njeno prvo i jedino dete jer smatra da na pragu četrdesetih godina nema vremena za još mališana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.