NIKO NE ZNA DA JE ONA BIVŠA ŽENA LJUBOMIRA BANDOVIĆA: Nećete VEROVATI ko je u PITANJU (FOTO)
Foto: Ana Paunković

šok

NIKO NE ZNA DA JE ONA BIVŠA ŽENA LJUBOMIRA BANDOVIĆA: Nećete VEROVATI ko je u PITANJU (FOTO)

Televizijska publika je Ljubomira Bandovića upoznala 1996. godine kada je igrao šefa nabavke u seriji „Gore dole“ u režiji Miloša Radivojevića, a po scenariju Gordana Mihića

Objavljeno: 17:13h

Ljubomir Bandović je poznati srpski glumac.

Studirao je na Fakultetu dramskih umetnosti na klasi Vlade Jevtovića 1994.

Njegova ljubav prema pozorištu se rodila relativno rano. Naime, roditelji su preko sindikata dobijali karte za predstave, ali su retko išli. Zato Ljubomir i njegov brat Goran, nikako nisu želeli da propuste tu vrstu zabave. Već tada ga je počeo fascinirati prostor scene na kojoj se rađala umetnost.

1 / 4 Foto: Marko Nikolić

Ljubomir Bandović je rođen 1976. godine u selu Andrijevci kod Berana.

Televizijska publika je Ljubomira Bandovića upoznala 1996. godine kada je igrao šefa nabavke u seriji „Gore dole“ u režiji Miloša Radivojevića, a po scenariju Gordana Mihića. Serija je doživela dve sezone, a premijerno emitovana na programu Radio-Televizije Srbije.

Ljubomir Bandović
foto: Marina Lopičić

Bandović je i 2012. godine radio nekoliko velikih projekata. Glumio je kapetana Žarača u seriji „Vojna akademija“ i policajca u drami „Smrt čoveka na Balkanu“. Manja Uloga mu je pripala i u drami „My Beautiful Country“ („Najlepša je zemlja moja“). Reč je o filmu mlade nemačke rediteljke čija radnja je smeštena na Kosovo i Metohiju tokom rata devedesetih godina 20. veka. U filmu i seriji Srđana Koljevića pod nazivom „Branio sam Mladu Bosnu“ igrao je narednika Murata, dok mu je u komičnoj seriji „Nemoj da zvocaš“ poverena uloga Ilije „Gromovnika“ Glišića. Bandović tumači lik komandanta u ratnoj dramskoj seriji Predraga Antonijevića „Zaspanka za vojnika“, dok u kriminalističkoj seriji „Ubice mog oca“ igra inspektora Bogdana.

Ljubomir Bandović
foto: Marina Lopičić

‒ Moja žena Tatjana već dugo nema problema sa mnom jer smo mi razvedeni sedam godina. Kroz razvod smo prošli normalno, kao svi normalni ljudi ‒ rekao je popularni glumac prilikom gostovanja u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Tatjana Bandović
foto: Printscreen

Venčali su se 2005. godine, ali zajedničke intervjue nisu davali. Štaviše, i sam Ljubomir Bandović retko je iznosio detalje iz emotivnog života. Ipak, jednom prilikom je otkrio da je suprugu, koja je završila Fakultet likovnih umetnosti, upoznao na druženju kod zajedničkih prijatelja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.