"IMALA SAM SE*S SA PREKO 100 OŽENJENIH MUŠKARACA": Ona je NAJVEĆA LJUBAVNICA, ono što je IZNELA ŠOKIRA (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/gweneth_jsm

ispovest

"IMALA SAM SE*S SA PREKO 100 OŽENJENIH MUŠKARACA": Ona je NAJVEĆA LJUBAVNICA, ono što je IZNELA ŠOKIRA (FOTO)

Serijska ljubavnica je otkrila zašto je izabrala ovakav život

Objavljeno: 11:46h

Na sceni je toliko oženjenih muškaraca koji su potencijalni za aferu - kaže Gvinet Li, koja vreme provodi između Londona i Kalifornije.

- Filmski producenti, finansijeri... samo su neki od muškaraca sa kojima se trenutno viđam, a svi žele drugu ženu - kaže ona.

"Ljudima je muka da stalno gledaju u svoje dosadne partnere“, rekla je Gvinet, koja je procenila da imala hiljadu oženjenih ljubavnika. - Muka im je od lica, muka od tela, muka od razgovora sa njima. To je kao pandemija... ko želi da provodi toliko vremena sa jednom osobom?! – objasnila je. - Ljubavnici mi kažu: "Dosta mi je moje grozne i dosadne porodice", a ja saosećam - priča ona. Udata žena koju je poznavala i koja je tvrdila da je imala aferu sa oženjenim muškarcem rekla je da je ostala sa mužem jer su zajedno činili dobar roditeljski tim i zato što je brak imao finansijski smisla.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/gweneth_jsm

- Ali intelektualno i seksualno ne funkcionišu. Dakle, našla je ljubavnika koji je izvanredan u spavaćoj sobi. ja je razumem. Ljudima je potrebno ispunjenje svih njihovih potreba, a ne samo nekih - rekla je Gvinet za britanski San. Gvenet, koja je ranije bila u braku, rekla je da je malo verovatno da će ikada više imati dugogodišnjeg partnera.

Dobio sam skupu odeću i nakit. Nedavno sam dobila auto i šarmantnu sliku Salvadora Dalija - rekla je Gvenet da često dobija divne poklone od svojih ljubavnika. - Trenutno uživam u dobijanju umetničkih dela - kaže ona. Svesna je da su njeni pogledi na život i ljubav žestoko kritikovani, ali kaže da joj je svejedno. - Neke žene su ljute na mene. Jednom prilikom je jedna trudna poznanica čula da se viđam sa oženjenim muškarcem i okomila se na mene. Na jednom događaju me je udarila i optužila da uništavam ljudske porodice. Nije morala da brine, nema šanse da se okrenem za njenim mužem. Razmišljam o ljudima koji me kritikuju i pitam se: 'Da li ste srećni kod kuće dok gledate jutarnje emisije? Ili žudite za uzbuđenjem, kao ja?“ – pita se Gvinet.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.