USRED NOĆI SU ČULI JEZIVE ZVUKOVE: "Zvučalo je kao da peva malo dete", a iza svega se krije JEZIVO OTKRIĆE
Ipsvič, Foto: Printscreen/Youtube

alarm

USRED NOĆI SU ČULI JEZIVE ZVUKOVE: "Zvučalo je kao da peva malo dete", a iza svega se krije JEZIVO OTKRIĆE

Gradsko veće situaciju je shvatilo ozbiljno pa su krenuli u istragu kako bi otkrili odakle zvuk dolazi

Objavljeno:

Godinu dana stanovnici engleskog grada Ipsviča nisu mogli da otkriju ko u svako doba dana i noći peva poznatu englesku dečju pesmicu koja im je ledila krv u žilama.

Pesmica se često čula usred noći pa su stanovnici morali da zovu policiju kako bi otkrili ko je peva. A pevao je dečji glas, ali nikako nisu mogli da otkriju odakle dolazi.

– Budilo me usred noći, bilo je zastrašujuće. Znala sam da je čujem u gluvo doba noći, u 1 ujutro, u 2, u 4… Katkada bi se pesma čula samo jednom, a pokatkad nekoliko puta. Zadnji put je trajala satima, bilo je grozno – ispričala je jedna stanovnica. – Zvučalo je kao da peva jako malo dete. Bilo je jezivo – dodala je druga.

1 / 3 Foto: Profimedia

Gradsko veće situaciju je shvatilo ozbiljno pa su krenuli u istragu kako bi otkrili odakle zvuk dolazi. Jedne večeri pratili su zvuk nakon dojave stanovnice u 23.15 sati i došli do zapanjujućeg otkrića. Zvuk je dolazio s jednog industrijskog imanja, a postavljen je kako bi terao potencijalne lopove. Kako se palio na pokret, otkriveno je da su ga aktivirali paukovi koji su prelazili preko senzora i uključivali alarm.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.