SA SAMO 13 GODINA JE UPAO U SVET DROGE, JUGOSLOVENKE SU LUDELE ZA NJIM: A retko ko zna da je ona NJEGOVA BIVŠA ŽENA
Foto: Youtube printscreen

NE ZNATE TO

SA SAMO 13 GODINA JE UPAO U SVET DROGE, JUGOSLOVENKE SU LUDELE ZA NJIM: A retko ko zna da je ona NJEGOVA BIVŠA ŽENA

Prvi put se na ekranima pojavljuje sa samo 7 godina u tv drami „Porodični orkestar“, rame uz rame sa velikanima srpskog glumišta

Objavljeno: 21:42h

Igor Pervić je bio srpski glumac rođen je u Beogradu 29. oktobra 1967. . Igor je glumac koji je dosta obećavao, naročito jer je uvek bio obdaren svojim mangupskim šarmom i dečačkom lepotom. Bio je jedan od najlepših muškaraca bivše Jugoslavije, devojčice su se masovno zaljubljivale u njega, a dečaci se pokušavali da ga imitiraju češljajući se, pevajući i svirajući kao on.

Prvi put se na ekranima pojavljuje sa samo 7 godina u tv drami „Porodični orkestar“, rame uz rame sa velikanima srpskog glumišta: Petrom Božovićem, Rahelom Ferari i Oliverom Marković. U 18 – oj godini, imao je priliku da zaigra u ostvarenju „Slučaj Laze Kostića“, u kojem mu je pripala uloga mladog pesnika.

1 / 4 Foto: Printscreen Youtube

Posle skoro 30 godina, ponovo je dobio priliku da oživi Lazu Kostića u filmu Marka Marinkovića „Doba Dunđerskih“. Za Igora je ovo bila prevelika odgovornost, a ujedno i velika čast jer je njemu pripalo da „preslika“ jednog od naših najvećih pesnika, a takođe je, nakon što se obukao u kostim, od svih dobio reči hvale da izuzetno podseća na Lazu.

Pored glume, Igor se, takođe, oprobao i u manekenskim vodama u Americi, a bio je i zainteresovan i za muziku, pa je tako, u gimnazijalskim danima, osnovao svoj bend „Duh Nibor“ (Robin Hud). Nažalost, iako je ova njegova grupa 1984. godine proglašena za najveću nadu domaće scene, zbog služenja vojnog rok njenih članova, nije „dočekala“ snimanje albuma. Svoj album (Ludog vetra zvuk), za koji je sam pisao muziku i tekstove, izdao je 2004. godine.

Igor Pervić
foto: Youtube printscreen

Nažalost, Igorova karijera je krenula nizvodno i to zbog njegovog konzumiranja narkotika, o čemu je više puta javno govorio. Sve je počelo kada je imao samo 13 godina, tada je prvi put probao lepak i zaradio prvi šamar od svojih roditelja. U 14 – oj godini se zbog droge iskrao iz kuće, a kaže da je tada pomišljao čak i na samoubistvo.

U 17 – oj godini je prvi put probao heroin, koji mu je dala tadašnja devojka, a nakon toga, kako je njegova zavisnost rasla, počeo je da krade novac od svojih roditelja. Lečio se i u bolnici „Dragiša Mišović“, gde su se inače lečili narkomani, ali, budući da je bio smešten u prizemlju, to ga nije sprečilo da mu dostavljaju drogu.

Igor Pervić
foto: Marina Lopičić

Izuzetno je zahvalan svom očuhu, koji je brinuo i borio se za njega i zahvaljujući kome je, kako kaže, završio gimnaziju i upisao Akademiju. Igor se, zajedno sa svojom tadašnjom partnerkom Jovanom Petrović, preselio sa Dorćola u Baćevce, gde vodi jedan miran život i gde je pronašao svoju sreću. Baćevci su postali „njegov Dorćol“.

Igor Pervić
foto: Damir Dervišagić

Igor se, zajedno sa svojom tadašnjom partnerkom Jovanom Petrović, preselio sa Dorćola u Baćevce, gde vodi jedan miran život i gde je pronašao svoju sreću. Baćevci su postali „njegov Dorćol“.

Bio je u braku sa pesnikinjom Jasminom Holbus.

Igor Pervić, Jasmina Holbus
foto: Prinscreen, Dragan Kadić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.