"IMALA SAM PREJAK SE*S SA LJUBAVNIKOM": Dok joj je radio OVO doživela je VRHUNAC kakav NE PAMTI
Foto: Profimedia

STRASTI

"IMALA SAM PREJAK SE*S SA LJUBAVNIKOM": Dok joj je radio OVO doživela je VRHUNAC kakav NE PAMTI

U braku su 19 godina i s vremenom su se, kaže, udaljili, dosegnuvši tačku u kojoj se ona oseća jadno i usamljeno

Objavljeno: 19:08h

Nakon godina neodlučnosti, konačno sam odlučila sam da napustim muža zbog svog divnog ljubavnika, no onda sam saznala da mi je suprug ozbiljno bolestan. Osećam da nemam izbora nego da ostanem u braku bez radosti i odgodim planove da s preselim s ljubavnikom, napisala je jedna žena za The Sun. U braku su 19 godina i s vremenom su se, kaže, udaljili, dosegnuvši tačku u kojoj se ona oseća jadno i usamljeno. Nije planirala da se zaljubi u drugog, a upoznala ga je zbog obostranog zanimanja za vrtlarstvo; imaju susedne parcele pa su jedne večeri dok su ih uređivali počeli su da razgovaraju..

Seks
foto: Profimedia

– Shvatili smo da imamo mnogo više zajedničkog od voća i povrća i naše prijateljsko ćaskanje postalo je puno više. Tek u posjednjih godinu dana rekli smo jedno drugome što zaista osećamo. Ntko od nas nije planirao da se zaljubi jednostavno se dogodilo kako smo se zbližavali. Imali smo seks, doživela sam najbolji vrhunac. Sve vreme se igrao sa mnom u seksu. Moja ljubav prema mom mužu gotovo je nestala.

1 / 6 Foto: Profimedia

Mi smo dve vrlo različite osobe. Kad se moj muž iznenada počeo osećati loše, prvo je odbio da poseti lekara, ali uspela sam ga nagovoriti. Obavio je razne pretrage i dijagnosticikovano mu je zatajenje srca. Bila sam skhvana i iako se pomirio sa svojom bolešću, bojim se da sam zauvek zarobljena. Kako da ga ostavim kad sam mu potrebna da se brinem za njega? – pitala je stručnjakinju.

– Razumljivo je da će vaš suprug biti skrhan ako razotkrijete svoju aferu. Nalazite se u prvim danima romanse s ljubavnikom i ne biste se mogli lako odvojiti od svog muža, pogotovo zato što ga stres može učiniti još gorim.

Seks
foto: Profimedia

Pre nego što donesete konačnu odluku, budite sigurni da je to pravi izbor za vas i držite se svoje odluke. Recite svom mužu da niste srećni kako stvari stoje i da ste razmišljali o tome da ga napustite, ali vas je njegovo zdravlje zadržalo. Trebali biste biti s nekim zato što ga istinski volite, a ne iz sažaljenja ili krivnje – odgovorila joj je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.