OVAKO JE LEJDI DI GOVORILA O KRALJU ČARLSU! Reči nimalo nisu bile PRIJATNE
Princeza Dajana, Foto: Profimedia

kraljevstvo

OVAKO JE LEJDI DI GOVORILA O KRALJU ČARLSU! Reči nimalo nisu bile PRIJATNE

Ishod koji je želela da vidi bio je da Čarls ostane po strani kao prestolonaslednik, a da Vilijam zauzme tron

Objavljeno: 23:40h

Princ od Velsa postao je juče zvanično kralj Britanije, pod imenom Čarls III, a pre nekoliko decenija njegova bivša supruga princeza Dajana, koja je poginula 31. avgusta 1997. godine u saobraćajnoj nesreći u Parizu, rekla je šta misli o tome da li sin kraljice Elizabete II i princa Filipa može da ponese krunu.

Šta je Ledi Di mislila o Čarlsu kao kralju, otkriveno je 2020. u emisiji "Dajana: istina iza intervjua", koji je emitovan u Britaniji. Intrigantne izjave omiljene princeze otkrio je bivši urednik "Dejli telegrafa" Maks Hejstings.

- Rekla mi je da je strašno nestrpljiva da priča izađe na videlo. I proveo sam nekoliko sati sa Dajanom i ona je napravila divan šou. Mislim, rekla je apsolutno zanimljive stvari - rekao je Hejstings čiji je intervju sa Dajanom pod nazivom "BBC Panorama show" emitovan 1995. godine. Međutim, nisu prikazani svi delovi tog razgovora pa ih je on kasnije izneo.

- Bilo je jasno, pre svega, koliko je mrzela Čarlsa. Da, mrzela je Čarlsa. I kada sam je pitao: "Da li je ikada bilo srećnih momenata?", rekla je: "Ne, brak je bio pakao od prvog dana" - ispričao je pa otkrio detalje o kruni:

1 / 11 Foto: Printscreen

- Rekla je da joj je stalo samo do Vilijamovog nasledstva prestola. Rekla mi je sasvim eksplicitno: "'Mislim da Čarls to ne može da uradi'. Ishod koji je želela da vidi bio je da Čarls ostane po strani kao prestolonaslednik, a da Vilijam zauzme tron. Bila je to prilično dinamična stvar.

Bonus video:

20:00

CENTRALNI DNEVNIK 11.09.2022.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.