OVA ŽENA JE RODILA BLIZANCE RAZLIČITIM MUŠKARCIMA! Nećete verovati kada je imala SE*S SA NJIMA
Ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok/ peytonstewart

AU!

OVA ŽENA JE RODILA BLIZANCE RAZLIČITIM MUŠKARCIMA! Nećete verovati kada je imala SE*S SA NJIMA

U krštenici se još vodi samo jedan muškarac kao otac oba deteta.

Objavljeno:

Anonimna majka (19) pre 15-ak meseci rodila je blizance koji imaju dva različita oca, a kako je priznala, nije znala da je to uopšte moguće. Isti dan imala je polni odnos s dva različita muškarca koji su sada roditelji njenoj deci.

Veruje se da je to tek 20. slučaj ikada zabeležen u svetu nakon što su oba muškarca imali pozitivan DNK test za različite bebe. Mama je prvo pozvala jednog muškarca za kojeg je verovala da je biološki otac dečaka da uradi DNK test. Ali, rezultat je pokazao da je otac samo jedne bebe.

– Setila sam se da sam taj dan imala polni odnos s još jednim muškarcem pa sam i njega pozvala da uradi test koji je na kraju bio pozitivan. Bila sam iznenađena rezultatima. Nisam znala da je to moguće, a bebe su vrlo slične – ispričala je ova mama koja dolazi iz malog portugalskog grada Mineirosa u državi Goias.

U krštenici se još vodi samo jedan muškarac kao otac oba deteta.

Blizanci, Bebe
foto: Printscreen/Facebook/NATIVIDAD MEDICAL CENTER

– Brine se za obe bebe i puno mi pomaže i daje im svu potrebnu podršku – dodala je

Dr. Tulio Horhe Franko proučavao je ovaj neobičan slučaj. Objasnio je da se takva trudnoća događa kada dva jajašca oplode različiti muškarci.

Trudnoća je bila super, bez ikakvih komplikacija. Dečaci su rođeni zdravi i nisu imali zdravstvenih problema. Ovaj slučaj je izuzetno redak. Nikada nisam mislio da ću u životu raditi na takvom slučaju – dodao je.

Blizanci sada imaju godinu i četiri meseca, piše Dejli star.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.