NA ISTI DAN KADA I KRALJICA ELIZABETA, UMRO JE I ON! Stigle NOVE CRNE VESTI
Foto: Printscreen/youtube

TUGA

NA ISTI DAN KADA I KRALJICA ELIZABETA, UMRO JE I ON! Stigle NOVE CRNE VESTI

Vest je odjeknula oko osam sati uveče. Prema prvim lekarskim nalazima, imao je ozbiljne komplikacije s jedinim preostalim bubregom

Objavljeno: 10:31h

Marciano Cantero, pevač grupe Enanitos Verdes, preminuo je ovog četvrtka u 62. godini života u Mendozi, gde je bio primljen na kliniku Cuyo. Bio je podvrgnut hitnoj operaciji prošle nedelje i uklonjeni su mu bubreg i deo slezene.

Vest je odjeknula oko osam sati uveče. Prema prvim lekarskim nalazima, imao je ozbiljne komplikacije s jedinim preostalim bubregom.

Prema rečima njegovog brata Eduarda, "zdravlje mu se pogoršalo u zadnjih deset dana. Vratio se vrlo umoran s turneje od 42 koncerta, 23 u Meksiku i 19 u Sjedinjenim Državama. Otkrili su tumor na bubregu i zato su ga operisali."

Poslednjih dana vladala je velika zabrinutost njegovih obožavaoca i mnoštvo poruka ohrabrenja na društvenim mrežama. Enanitos Verdes nije samo jedan od pionirskih bendova u izvozu argentinskog rocka, već ima i najslušaniju pesmu na Spotifyju: Lamento boliviano, s više od 394 miliona slušalaca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.