NIKO NEMA POJMA DA JE BAŠ ONA SESTRA JELISAVETE ORAŠANIN: Ostaćete u ŠOKU kada vidite kako IZGLEDA i čime se BAVI
Jelisaveta Orašanin, Foto: Zorana Jevtić

niko ne zna

NIKO NEMA POJMA DA JE BAŠ ONA SESTRA JELISAVETE ORAŠANIN: Ostaćete u ŠOKU kada vidite kako IZGLEDA i čime se BAVI

Jelisaveta je išla u nižu muzičku školu gde je naučila da svira klavir i gitaru. 2011. godine je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu

Objavljeno: 18:38h

Jelisaveta Orašanin je srpska glumica, važi za jednu od najlepših srpskih glumica. Miloš Teodosić, jedan od najboljih srpskih košarkaša joj je suprug. Rođena je 13. novembra 1988. godine u Beogradu, gde i živi. Jelisaveta je išla u nižu muzičku školu gde je naučila da svira klavir i gitaru. 2011. godine je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. 2009. godine je debitovala u filmu „Elipsa“ u kome je glumila prostitutku.

2010. godine je bila sportistkinja u filmu „Zlatna liga“ i tinejdžerka Marija u seriji „Totalno novi talas“. Za ovu ulogu je nagrađena Zlatnom antenom na Fedis festivalu.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

2011. godine je imala jednu od glavnih uloga u filmu „Zduhač znači avantura“ i sporednu ulogu u filmu „Kako su me ukrali Nemci“. 2013. godine joj je dodeljena jedna od glavnih uloga u filmu „Vojna akademija 2“ koji predstavlja nastavak istoimene serije. Imaja je epizodnu ulogu u seriji „Pevaj, brate“.

2014. godine je bila Ana u filmu „Amanet“ koji je naredne godine prikazan na Filmskom festivalu u Montrealu.

2015. godine je glumila Danku u seriji „Andrija i Anđelka“ i Milicu u filmu „Panama“.

Jelisaveta Orašanin
foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

2016. godine je učestvovala u snimanju serije „Ubice moga oca“ u kojoj je bila Tijana. Veliku pažnju su privukle eksplicitne scene sekse između nje i glumca Predraga Bjelca. Jelisaveta je izjavila da je na sebi imala kupaći kostim i da nema čega da se stidi.

Od 2013. godine je član Beogradskog dramskog pozorišta. Neke od predstava u kojima je igrala su: „Pomorandže za zbogom“, „Moje dete“, „Harold i Mod“, „U pola cene“, „Dnevna zapovest“, „Mobilni“, „Tri klase i gospođa Nušić“, itd. U predstavi „Boing Boing“, koja se prikazivala u Zvezdara teatru, je glumila Bertu i dobila je nagradu „Brk Zorana Radmilovića“. Početkom 2011. godine glumica je počela da se zabavlja sa devet godina starijim kolegom Vukom Kostićem. U septembru 2015. godine su raskinuli, ali su ostali prijatelji. Jelisaveta i Vuk su obnovili vezu tokom snimanja serije „Ubice moga oca“.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen Instagram

Međutim neretko pominje svoju stariju sestru Milicu, koja iako nije poznata javnosti, po lepoti ne zaostaje za svojom mlađom sestrom.

Milica je diplomirani stomatolog, a za razliku od Jelisavete živi i radi u Beogradu. Udata je i majka preslatkog sinčića. Izuzetno je aktivna na društvenim mrežama gde se može videti koliko su sestre vezane i provode dosta vremena zajedno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.