MALO KO ZNA DA JE OVAJ MUŠKARAC MUŽ NATAŠE NINKOVIĆ: Zanemećete kada vidite O KOME SE RADI (FOTO)
Nataša Ninković, Foto: Marina Lopičić

saznajte

MALO KO ZNA DA JE OVAJ MUŠKARAC MUŽ NATAŠE NINKOVIĆ: Zanemećete kada vidite O KOME SE RADI (FOTO)

Planirala je da upiše medicinu ili stomatologiju, ali se predomislila zbog uspeha koji je postigla na najznačajnijem festivalu amaterskih pozorišta u SFRJ

Objavljeno: 17:08h

Nataša Ninković je srpska glumica koja je svetsku slavu stekla ulogom Vere u filmu “Spasitelj”. Rođena je 22. jula 1972. godine u Trebinju. U rodnom gradu je pohađala osnovnu školu i srednju medicinsku školu. Planirala je da upiše medicinu ili stomatologiju, ali se predomislila zbog uspeha koji je postigla na najznačajnijem festivalu amaterskih pozorišta u SFRJ. Nataša je u dobrim odnosima sa svojim kolegama i veruje u prijateljstva među glumcima. Vojin Ćetković je kum njenog sina, a ona je krstila ćerku glumice Nele Mihajlović. Sprijateljila se sa Denisom Kvejdom sa kim je glumila u filmu „Spasitelj“. On i njegova tadašnja supruga Meg Rajan su je ugostili dok je boravila u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nataša Ninković
foto: © ATA Images

Učestvovala je na humanitarnoj modnoj reviji za pomoć Sigurnoj kući. U aprilu 2017. godine je igrala u predstavi „Prah“, a novac od ulaznica je uplaćen u humanitarne svrhe. 1998. godine joj je dodeljena jedna od glavnih uloga u američkom filmu „Spasitelj“. Glumila je mladu Srpkinju Veru koja je silovana u zarobljeničkom kampu. Reditelju ovog ostvarenja, Oliveru Stounu, je bila jedan od omiljenih glumica, ali zbog njenog naglaska nisu nastavili saradnju . On ju je preporučio drugoj agenciji, ali Nataša je odlučila da ne ide u SAD.

1 / 5 Foto: © ATA Images
nataša ninković
foto: nemanja pančić

2017. godine je tumačila ulogu Ljubice Matavulj, supruge srpskog pisca Sima Matavulja, u seriji „Santa Maria della Salute“. Počela je da snima film „Princ Rastko Srpski“ u kome glumi suprugu srpskog župana Stefana Nemanje, Anu Nemanjić.

1996. godine je upoznala petnaest godina starijeg biznismena Nenada Šarenca. On je iza sebe imao brak i dve ćerke. Vezu su započeli na Božić, a venčali su se 14. decembra 1997. godine. Nataša je više puta izjavila da je sazrela pored supruga i da je izabrala pravog muškarca. Veruje u ljubav za ceo život u koju je potrebno mnogo ulagati.

2001. godine su dobili blizance Luku i Matiju.

Njen suprug je biznismen, a evo kako on izgleda:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.